Jaimie Vaes is een populaire Nederlandse presentatrice, influencer en de ex-vriendin van rapper Lil Kleine. Momenteel is Lil Kleine veel in het nieuws door de mishandeling van zijn ex-vriendin op Ibiza en inmiddels heeft Jamie Vaes aangifte gedaan tegen Lil Kleine. Dat liet haar advocaat weten in het programma Khalid & Sophie. Vaes deed hier voor het eerst haar verhaal over de vermeende mishandelingen door Lil Kleine. Ze gaat in ieder geval nooit meer na hem terug, aldus Jamie. Ze is helemaal klaar met hem en ze hoeft zelfs geen alimentatie meer. Ze verdient inmiddels haar eigen geld. Lees gauw verder.

Jaimie Vaes werd geboren op 17 augustus 1989 in Den Haag. Ze studeerde Fashion Styling en Design aan de Artemis Styling Academy in Amsterdam. Zo begon ze met onder andere de volledige styling voor zijn tour en ze hield zich bezig met zijn kledinglijn. Jaimie is namelijk het creatieve brein achter “JORIK”. Lees hier meer over zijn kledinglijn. Ook was ze te zien in de realityserie: Jamie in the Vaes Lane. Waar ze een inkijkje geeft in haar privéleven. Er komt een seizoen 3 en daarmee verdient ze 60.000 euro. Kassa dus! Verder zorgt ze voor hun zoontje Lio. Ze is ook een influencer en heeft meer dan 500k volgers op de gram. Of ze daarmee ook verdient is niet helemaal duidelijk.

Maar dan, wat is het vermogen van Jamie Vaes?

Er is helaas niks bekend over haar vermogen. Haar ex-vriend is miljonair, maar of zij een miljoen euro heeft is niet helemaal duidelijk (lijkt ons niet). Ze zal wel verwend zijn haar ex-vriend en wat achter de hand hebben. Maar ze is niet met Lil KLeine geweest voor zijn geld geeft ze aan in de media. Ze verdient nu dus veel geld met haar serie en staat volop in de spotlights.

Wil jij nou online geld verdienen (de trend van nu). Heb je wel eens van affiliate marketing gehoord? Hierbij verkoop je producten en krijg je een percentage over de sale. Wij beloven je geen gouden bergen want rijk worden op het internet is niet zo makkelijk als wordt voor gedaan, maar het kan je na een aantal jaar zeker 500/1000 euro per maand extra opleveren. Zie het als een side hustle. Je kan het toepassen in een webshop, op je blog/online magazine of op instagram. Bekijk deze cursus. Succes!

Image source: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here