HomeMoneyVermogen Joeyak. Benieuwd?

Vermogen Joeyak. Benieuwd?

Het vermogen van Joeyak. Ben je benieuwd?

JoeyAK, echte naam Joel Hoop, is een Nederlandse rapper met Surinaamse roots. Hoop werd geboren in Amsterdam en groeide op in Amsterdam-Zuidoost. Wat veel mensen niet weten is dat hij het broertje is van rapper Drechter, die ook bij MPG Music is getekend.

In 2021 start de Holendrecht Zone6 movement een eigen label genaamd MPG Music, waar onder andere ook Drechter, JayKoppig & Hekje31 actief zijn.

Maar goed hij zit nu vast..

De rapper heeft net zijn album vanuit de gevangenis uitgebracht. “Most hated” Lees hier meer daarover.

JoeyAK is een gewelddage crimineel met een behoorlijk strafblad en hij zat vast voor mishandeling. Hij blijkt ook € 815.000,- aan vermogen heeft dat niet valt te verklaren. Hij zou dit bedrag volgens de recherche in 2018 en 2019 verdiend hebben aan voornamelijk drugshandel. Het Openbaar Ministerie wil het volledige bedrag van de rapper innemen zo meldt Het Parool.

Hoeveel geld de rapper dus precies heeft weten we niet, maar hij schijnt naast zijn muziek ook geld te verdienen met drugshandel.

We houden je op de hoogte als we meer weten over zijn vermogen.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments