Influencer en talent Juultje Tieleman. Het talent gehalte valt wel mee (het lingerie posts gehalte is hoog op de gram namelijk). Maar ze doet het wel goed en verdient ook aardig wat geld op de gram. He: wij zijn gunners! en vandaag bespreken we Juultje Tieleman. Een beauty!

Juultje Tieleman is een van de bekendste influencers van Nederland en misschien ken je haar ook wel van de Expeditie Robinson die momenteel draait op televisie.

Of misschien ken je haar van de videoland docuserie: Ik ben influencer.

Juultje heeft 1 miljoen volgers op de gram (natuurlijk wel veel gekocht, maar agh wie niet) en op YouTube heeft ze 172k abonnees.

Juultje is eigenlijk famous geworden doordat ze een relatie had met Giovanni Latooy aka Gio. Hij is een bekende Youtuber.

Al sinds 2016 houden Juultje en Gio de online mensen aan het werk. Tussen hun drukke sociale leven door maakten ze tijd voor elkaar, en ze waren natuurlijk ook regelmatig in elkaars video’s te vinden.

Ze heeft regelmatig samenwerkingen met merken Hunkemöller en Zalando en poseert graag in lingerie of bikini op de gram (dit zorgt natuurlijk voor veel volgers en likes). Dont try this at home youth! Of wees origineel.

Vermogen Juultje Tieleman?

Volgens bronnen vangt ze per Instagram post rond de 2000/3000 euro. Daarnaast heeft ze nog haar Youtube kanaal. Of ze aan affiliate marketing doet is niet helemaal duidelijk. Ook een mooi inkomstenbron voor influencers. Lees hier meer daarover.

Of ze miljonair is? Nee dat denken we niet. Een paar ton misschien. Wie weet meer.

We keep you up-to-date!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here