Vermogen Kees de Koning in 2022. Wie is Kees de Koning? Die moet je kennen. Zo niet, lees gauw verder.

Koning Kees is CEO van Topnotch. Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse hiphopartiesten, zoals Lil Kleine, Frenna, Ronnie Flex, Broederliefde, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig & Bokoesam.

Naast het uitbrengen van muziek brengt Top Notch ook boeken uit in samenwerking met uitgeverij Nijgh. Daarnaast organiseert Top Notch concerten, festival, merchandising van alle artiesten en zorgt voor productie van documentaires en films. Misschien nog interesse in een samenwerking baas Kees?!

Top Notch heeft gewoon eigenlijk de hele rapwereld onder haar hoede. Met grote namen zoals Lil kleine, Broederliefde en Ronnie Flex is het Amsterdamse bedrjf druk bezig met het slaan van een monopolieslag op het gebied van raptalent. Als je rapper bent, en een beetje op niveau kunt rijmen, dan is het vanzelfsprekend dat je bij Top Notch terecht komt.

Zo’n twintig jaar geleden werd het label in het leven geroepen door Kees de Koning, die zijn carrière als journalist bij Trouw begon.

Dan de grote vraag: wat is het vermogen van deze baas?

Het is niet helemaal duidelijk hoeveel hij precies in zijn bezit heeft, maar aangezien Top Notch al een hele tijd meegaat zal hij sowieso wel miljonair zijn. Wij denken dat hij zo’n 3 tot 4 miljoen waard is in 2022, maar dit weten we uiteraard niet zeker. Het was natuurlijk een lastig jaar voor de artiestenbranche. Op naar een goed 2022.

Wil jij net zo rijk worden als Kees de Koning? Bekijk deze cursus dan eens. .

Bron: Quotenet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here