HomeMoneyVermogen rapper Kevin. benieuwd?

Vermogen rapper Kevin. benieuwd?

Kevin de Gier is zijn echte naam en hij gaat lekker. Hij is bekend als rapper en woont in Rotterdam. Kevin de Gier a.k.a. Slowflowanimal (1994) heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Zoals zijn alias al verklapt doet hij alles in zijn eigen tempo en wij vinden het lekkere muziek.

Zijn vader is Brits en zijn moeder is Nederlands, en hij is opgegroeid in Rotterdam, waar hij op dit moment nog steeds woont. HIj heeft inmiddels een penthouse van bijna een miljoen gekocht, aldus man-man

Wist jij al dat Kevin op hoog niveau heeft gevoetbald? Bij voetbalclub Excelsior. Hier kwam helaas niks van terecht. Op zijn 16e werd hij ontdekt door Jairzinho. Hij sloot zich aan bij Rotterdam Airlines en de rest is history. Na niet helemaal. hij is er nog steeds en hij gaat lekker. Het festival seizoen komt er weer aan en hij zit sowieso vol.

Na zijn aansluiting bij Rotterdam Airlines volgde de hits elkaar op. Zo bracht hij begin 2016 zijn allereerste hit “Op De Block”, waarin hij werd bijgestaan door Emms van Broederliefde.

Zijn debuutalbum liet echter lang op zich wachten, maar in 2018 verscheen deze dan toch eindelijk. Het album heette “Lente” en kwam binnen op nummer 1. Hij heeft inmiddels meerdere gouden en platina platen op zijn naam staan.

De songs van zijn vorige album Animal Stories (2020) haalden 153 miljoen streams.

Heeft hij geluk gehad? Nee dit is talent die is ontdekt.

Maar dan, jij bent hier omdat je wilt weten hoe rijk Kevin is?

Nou wij denken dat hij inmiddels anno 2023 wel miljonair, aangezien hij een behoorlijk duur penthouse heeft gekocht. Maar wij weten dit niet zeker. Hij doet hier geen uitspraken over, maar we houden je op de hoogte!

Wil jij nou graag online ondernemen? Heb jij een goed idee voor een blog, webshop of platform? Dan heb je een goede domeinnaam nodig maar ook hosting. Jouw plekje op het web. Neem eens een kijkje hier. Begin gelijk goed online. 

Fotobeeld: cloud 9 music. 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments