HomeMoneyVermogen Roxy Dekker. Ze gaat hard! Lees hier meer.

Vermogen Roxy Dekker. Ze gaat hard! Lees hier meer.

Het vermogen van Roxy Dekker. Daar ben je nu vast benieuwd naar.

Is ze al miljonair? Nee dat denken we niet. Maar deze dame gaat zo hard dat ze goed op weg is.

En wist jij al dat ze uit een miljonairs familie komt?

Voor veel mensen komt het succes van Roxy Dekker uit de lucht vallen. Binnen no time is ze een bekende Nederlander geworden en mensen Googlen massaal op Roxy Dekker. De meeste jongeren kennen haar van TikTok. Gelukkig heeft ze een goede thuisbasis en heeft ze succes van dichtbij meegekregen. Vader Jan Arie Dekker weet namelijk hoe het is om succesvol en vermogend te zijn. Ze heeft een rijke “sugardaddy”.

Wie is Roxy Dekker?

Geboren op 12 januari 2005 in Amsterdam, begon Roxy haar muzikale reis al op jonge leeftijd. In 2019 waagde ze zich aan het Junior Songfestival als onderdeel van de groep 6TIMES, maar het echte succes kwam toen ze solo ging.

Met haar catchy nummers en creatieve content op TikTok heeft Roxy de harten van velen veroverd. Van “Anne-Fleur Vakantie” tot “Sugardaddy”, haar nummers zijn niet alleen aanstekelijk, maar hebben ook de hitlijsten bestormd.

Maar eerlijk is eerlijk, ze is populair, heeft veel fans en catchy nummers, maar een hele goede unieke zangeres is ze niet. Ze is vooral gewoon populair.

Hoe rijk is deze dame in 2024? 

Ze gaat hard en lekker en komt uit een rijke familie, maar volgens bronnen is ze zeker nog geen miljonair. Maar ze is zo populair en nog jong dat ze dit zeker wel gaat worden.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments