Het vermogen van Sanne Hans. Wat verdient deze leuke dame? Je kent Sanne vast wel van de Voice Kids. Sanne stottert soms bij het praten, maar heeft hier bij het zingen geen last van.

Wij zijn fan van Sanne. Sanne Hans is een leuke oprechte dame met een mooie stem en we love her! We need more ladies like Sanne. Een stoere meid met een mooie stem.

Sanne Hans is een Nederlandse singer-songwriter en gitarist. Ze kreeg haar bekendheid in 2008 toen ze “Just a flirt” zong in een reclame en al snel werd ze uitgenodigd door Matthijs van Nieuwkerk in “De Wereld Draait Door”.

Haar optreden maakt bij de kijker zoveel indruk dat niet veel later Giel Beelen haar debuutsingle mocht draaien. En inmiddels is de blonde zangeres niet meer weg te denken van televisie, radio en festivals. Zo speelde ze al op Lowlands, Parkpop, Zwarte Cross en Beatstad. De optredens staan nu natuurlijk even stil dus dat zorgt ervoor dat Sanne dit jaar niet zoveel heeft kunnen verdienen. Al verdient ze met de Voice Kids eigenlijk al genoeg geld. Volgens bronnen 5 ton per seizoen: like what!? Sanne zit er dus alsnog warmpjes bij. Wij kijken elke vrijdag naar de Voice Kids! One to watch!

Wat is het vermogen van Sanne Hans?

Volgens bronnen heeft ze 3 miljoen in bezit en woont ze is een mooi huis in Amersfoort.

Bron: Story, Grazia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here