De vriendin van Drake. Daar is iedereen benieuwd naar. Maar wieowie anno 2022? Thats the big question.

Champagne Papi a.k.a. Certified Loverboy of gewoon Aubrey Graham of Drizzy, is een van de grootste artiesten uit deze generatie. Hij breekt record na record en is vermoedelijk zelfs een miljardair anno 2022 en dat is wel verdiend.

Maar Drake aka Drizzy is erg keen on his private life. Too bad, want wij zijn erg nieuwsgierig en jij waarschijnlijk ook.

Hij heeft een kind met Sophie Brussaux, genaamd Adonis. Dit was niet helemaal de bedoeling, maar hij is wel trots op zijn zoon en laat hem vaak zien op social media.

Drake is momenteel single als het goed is,, maar heeft wel veel vrouwen gedate waaronder J.LO, Tyra Banks, Amber Rose, Onlyfansmodel Demi Rose, Rihanna, Bella Hadid en zelfs een Nederlands model genaamd Imaan Hammam.

Recent heeft hij gedate met Johanna Leia. De 40-jarige Johanna Leia is een voormalig model en moeder van Amari Bailey, een groot basketbal talent die speelt bij de Blazers. Volgens bronnen is het alweer over.

Drake heeft een bepaald type, Kim Kardashians lookalikes en Onlyfans modellen. De looks zijn in ieder geval belangrijk.

We zijn benieuwd wanneer deze man zich gaat settelen en serieus gaat worden. Of misschien ook wel niet. Lang leven de single life. Hij houdt van zijn vrijheid.

Hij zoekt waarschijnlijk naar die perfecte vrouw die er niet is.

We keep you up-to-date.

Get your Drake laptop stickers here below.

Image: unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here