HomeMusicVriendin van Boef. Wie is zijn nieuwe lady?

Vriendin van Boef. Wie is zijn nieuwe lady?

Vriendin van Boef. Wieowie? Wie is zijn nieuwe beauty?

Boef is alweer een tijdje gelukkig in de liefde! Na de veelbesproken breuk met Selma Omari heeft Boef een nieuwe vriendin. Meer lezen over influencer Selma Omari? Check this out. Dat vertelde de rapper bij Radio 538. Veel wilde hij niet loslaten over zijn nieuwe relatie. Hij houdt haar dus een beetje under de radar. Maar wij zijn erg benieuwd wie ze is.

Ik heb sinds acht maanden een heel leuke vriendin”, vertelt de 28-jarige Boef in een interview. “Verder wil ik niet te veel over haar vertellen, omdat mijn vorige relatie in de soep is gelopen door de invloed van de media”, zegt hij over zijn breuk met vlogger Selma Omari vorig jaar. Selma Omari is inmiddels een succesvolle influencer en zangeres.

“Ik wil het deze keer echt laten lukken”, zegt hij over zijn huidige relatie, waar hij ondanks zijn angst voor een breuk toch wat meer over loslaat. “Ik zag haar zitten in een restaurant en ben op haar afgestapt. Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging”, vertelt hij over hun eerste ontmoeting.

Wij zijn erg benieuwd naar de vriendin van Boef, maar wie weet krijgen we er nog te zien. We houden je op de hoogte!

bron: radio538 & nu.nl, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments