HomeMusicWaar komt rapper Josylvio vandaan?

Waar komt rapper Josylvio vandaan?

Rapper Josylvio. Er wordt veel over hem geschreven en logisch. Hij is uitgegroeid tot een succesvolle en populaire rapper in 5/6 jaar tijd.

De rapper die zijn carrière in 2015 begon. Rond deze tijd kwamen veel rappers op, waaronder dus Josylvio. Zijn echte naam is Joost Theo Sylvio Yussef Abdel Galil Dowib. Een lange naam .

In 2015 deed hij een Zonamo sessie onder de naam Jaybay. In 2015 bracht hij de succesvolle single single Le7nesh uit (samen met rapper Sven Alias). Deze track is inmiddels 13 miljoen keer bekeken op Youtube. Het was de aanleiding voor het album “Ma3seb”, dat hij samen met hiphopproducent en jeugdvriend Esko uitbracht. Toen zat de rapper nog bij het label Van Klasse in Almere. Vanuit hier is hij verder gegaan en bracht hij hit na hit uit en werd hij een populaire succesvolle rapper. Inmiddels met zijn eigen kledinglijn en recordlabel.

Maar wist jij al dat de rapper niet altijd zo,n rijkdom had? Hij komt uit Naarden, maar dan niet uit het “Rijke Gooi”. Naarden heeft ook gewoon normale wijken waar normale arbeiders wonen. De rapper heeft hard gewerkt voor zijn succes. Hij had meerdere bijbaantjes, waaronder bij een Pizzeria.

De rapper komt dus uit Naarden en woont inmiddels met zijn vrouw en twee kinderen in het mooie IJburg. Living the Good life. Althans, dat denken wij van wel.

Benieuwd naar het vermogen van de rapper? Lees dit dan eens.

Beeld: Flickr

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments