HomeMusicWaarom is Famke Louise zo bekend?

Waarom is Famke Louise zo bekend?

Waarom is Famke Louise zo bekend?

Veel mensen op Google die deze dame niet kennen Googlen eigenlijk waarom ze nou zo bekend is. Deze dame wordt echt veel gegoogled dus vandaar ons artikel. Wie is Famke Louise? De jongere generatie zal haar wel kennen, want ze komt regelmatig in het nieuws. Maar misschien wil je graag weten waarom ze bekend is. Wat doet ze precies? Waarom staan alle spotlights op haar? Benieuwd? lees dan vooral verder.

Laten we bij het begin beginnen. Famke werd op 17-jarige leeftijd bekend als het vriendinnetje van Tim van Teunenbroek, ook wel Snapking. Hij maakte al een tijdje filmpjes op Snapchat en besloot in 2016 op YouTube een groter publiek op te zoeken, mét succes. Hij maakte video’s met keiharde pranks, waarin voor zijn vriendin vaak een rol was weggelegd.

In mei 2016 begon ze zelf met vloggen. Waar ze eerst nog ietwat onzeker niet in de camera durfde te kijken, groeide ze uit tot een echt YouTube-fenomeen met 250.000 abonnees. Fans smulden van haar vlogs vol beauty, fashion en pranks.

Een jaar later in 2017 besloot Famke Louise een wens in vervulling te laten gaan. Ze wilde muziek maken en trok de stoute schoenen aan. Zo kwam ze bij managers Bizzey en JayJay Boske terecht. De twee zagen potentie en zorgden ervoor dat Famke door een heel team werd geholpen met haar muzikale droom.

Vervolgens kwam ze met nummers zoals “Op me Monnie”, “Vroom”,”fan” en “Alleen door jou”. Miljoenen views op Youtube verder is deze dame op weg naar een succesvolle zang carrière.

Het was voor de YouTube-ster het begin van een lange muzikale carrière vol samenwerkingen met andere Nederlandse hiphop-artiesten. Ze zat bij het managementlabel van Ali B: SPEC. Toch is de haat op Famke Louise niet minder geworden. In de documentaire bij Videoland zie je hoeveel bier, telefoons en scheldwoorden de rapster over haar heen krijgt.

Maar eerlijk is eerlijk: is dit nou echt een talent? Kan deze dame zingen? Schrijft ze zelf haar songs? Er is beter talent in de wereld, maar dat neemt niet weg dat ze het goed doet en deze dame is ook op weg naar miljonair. Lees hier meer over haar vermogen.

You go Famke!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments