HomeFashionWat is PrettyLittleThing? Een shop die je moet kennen.

Wat is PrettyLittleThing? Een shop die je moet kennen.

Wat is PrettyLittleThing? De online shop die je moet kennen. Ik lees er niet veel over terug op Nederlandse fashion blogs ( die zijn er ook niet zoveel meer helaas). Maar PrettyLittletThing is niet zo Little. Het is een big one in de fashion wereld en big in de USA en UK, maar misschien niet zo bekend bij Nederlandse fashion ladies.

Wij zijn fan van deze online winkel. De kleding is misschien niet van de beste kwaliteit, maar het is oke en ze zijn betaalbaar en zeker erg trendy en hip.

PrettylittleThing is is a UK-based fashion retailer. Ze richten zich op jongeren van 16 tot 35 jaar oud (oops getting old, 32 jaar alweer:P) en de shop was founded in 2012 by Umar and Adam Kamani. Ze bestaan dus al 10 jaar en de mannen zijn inmiddels miljonair dankzij onder andere deze shop. Het is een trendy shop. Het is net even anders dan de Berskha, Zara en H&M. Ze zijn fashion-forward, edgy , hip, trendy en anders. Maar ze hebben ook gewoon basic items.

PLT werd eind 2016 gekocht door online gigant Boohoo.com. De Britse mode e-tailer betaalde 3,75 miljoen euro voor de overname.

Het bedrijf focust zich vooral op social media en influencers. Ze hebben zowel kleine maten als grote maten en richten zich op allerlei soorten girls en ladies.

Ze hebben vele bekende ambassadeurs die het merk promoten. Denk aan Rose Bertram, Molly Mae, Demi Rose, Karrueche, Lala Anthony en meer.

Je kan betalen met Paypal. Paypal aanmaken dus!Ze leveren dus ook in Nederland.

Ook voor de artiesten on stage en festival gangers hebben ze de juiste outfits. Fashion stylisten: do your thing!

Benieuwd naar meer trendy shops die je misschien niet kent. Hou ons in de gaten!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments