HomeWritingWat is Puna voor een website? Benieuwd?

Wat is Puna voor een website? Benieuwd?

And another one: Puna.nl. Wat is dit voor een website?

Deze website lijkt wel een beetje op parra.nu, maar is toch net even anders. Het is in ieder geval een begrip in de hiphopscene en onder de rap liefhebbers. Volgens mij was Puna.nl er eerder…maar dat weet ik niet zeker.

Dit hiphop platform bestaat al meer dan 10 jaar en is een groot succes. Het begon als een klein blog, maar is inmiddels een bekende onder de Nederlandse magazines. (zo zie je maar, klein beginnen, maar groot denken). Altijd toekomstgericht denken: future time! In 2006 richtten twee jongens uit Amsterdam Zuidoost Puna op en de rest is geschiedenis. Het is inmiddels alweer 2022. Het platform bestaat dus al 16 jaar.

Kom je als rapper op dit platform dan zit je wel goed en heb je gelijk veel bekendheid (een half miljoen bezoekers per maand). Puna.nl is een creatieve uitgever met passie voor stads cultuur & lifestyle. Wij zijn sinds 2006 dé bron in Nederland voor muziek, nieuws, video’s de laatste trends en alles dat verder te linken is aan hiphop, aldus Puna.nl.

Wereldwijd is hiphop het meest invloedrijke muziekgenre en dé absolute trendsetter voor 18 – 45 jarigen. Vandaar dat wij ons ook op hiphop/urban talent focussen. Maar niet alleen hiphop talent, ook vloggers, influencers, make-up artiesten, fashion merken, designers en meer. Talent is talent en dat hoort te worden erkend.

Puna.nl trekt maandelijks ongeveer een half miljoen bezoekers. Verder hebben ze een groot bereik op social media.

One to watch!

Wil jij nou door onze lezers gezien worden (10.000 per maand). Stuur dan je persbericht/muziekbericht of ander talent naar info@lifeofanartist.nl and get noticed!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments