HomeFashionWat is SKIMS? Het shapewear merk van Kim Kardashian.

Wat is SKIMS? Het shapewear merk van Kim Kardashian.

Wat is SKIMS? Het populaire shapewear merk van Kim kardashian. Als je dagelijks nieuws kijkt zie je ook de Kardashians (en Jenners) voorbij komen. Ze kicken op de spotlights en media aandacht. Maar dit heeft hun ook veel succes gebracht. Fame is the game tot succes, maar niet altijd. Het kan ook zonder fame.

Het merk SKIMS is van de populaire Kim Kardashian die ooit bekend werd door een sex-tape..Mensen er zijn meer manieren om succesvol en famous te worden. Bijvoorbeeld door te bloggen of door je talent te laten zien aan de wereld.

Maar die sex-tape daargelaten,het merk SKIMS is heel erg succesvol en meer dan 3 billion waard. Like what? De website heeft miljoenen bezoekers en Kim gebruikt iconische mensen voor de campaigns, waaronder Snoop Dogg en Tyra Banks.

Het is een shapewear merk. Correctie-ondergoed is big business. Maar zal het ook zo,n big business geweest als het niet van Kim Kardashian geweest was?Als je de naam al hebt is het altijd makkelijker om er tussen te komen met een merk.

Onderkleding om vetrolletjes glad te strijken en billen te liften, bestond al. Maar de realityster komt ermee in tien verschillende pasmaten en voor tien verschillende huidskleuren.

Wie allang had begrepen dat Shapewear booming is, is entrepreneur Sara Blakely. In 1998 bracht zij shapewearbedrijf Spanx op de markt. Het maakte Sarah een paar jaar geleden de jongste selfmade vrouwelijke miljardair.

And lets be honest: Kim is niet selfmade. Ze heeft een rijke moeder, en een netwerk vol met succesvolle/rijke mensen.

So wat is SKIMS? Een populair shapewear merk met maten voor iedereen. Al vinden we het niet echt iets voor vollere ladies. De maten vallen klein en het is meer kleding voor Kimk Look alikes.

De nieuw e tepel bra die ze dinsdag op Halloween uitbrengt is een genius idea, maar is het haar idea of van haar team of een medewerker die ze in de kou laat? 

Het is inmiddels 4 billion waard. Geloof jij het?! Beetje overdreven misschien. 

Zo bijzonder en uniek is het ook weer niet. 

Stay tuned!

Image: facebook (the logo).

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments