HomeBeautyWat is SKKN by Kim. Je geld waard of niet?

Wat is SKKN by Kim. Je geld waard of niet?

Get our favorite products below here. (real good skincare).

We all need skincare right. Artiesten, influencers, creators, make-up artiesten. De meeste maken zich druk om de huid. Make-up is leuk, maar de huid eronder is ook belangrijk.

Kim Kardashian kennen we allemaal, ook in Nederland. Ze is wereldberoemd thanks to a sex-tape, maar is inmiddels wel miljardair. Ze doet dus toch iets goed. Ze heeft meerdere bedrijven en is een grote ster met 100 miljoen volgers op Instagram.

Haar brand SKIMS is een groot succes, ook in Nederland. Correctie ondergoed is big business. Het merk Spanx van Sarah Blakely was er al, maar Kim doet het net even anders. Onderkleding om vetrolletjes glad te strijken en billen te liften, bestond dus al. Maar Kim komt ermee in tien verschillende pasmaten en voor tien verschillende huidskleuren. Het shapewear brand is 1 miljard waard en groeit erg hard, zelfs in de recessie tijd (geloof je het zelf?). Skims is van goede kwaliteit, maar wij hebben hier wat goedkopere versies van gevonden.

check them out here below.

Maar dan SKKN BY KIM. Wat is het?

SKKN BY KIM is een high-end huidverzorgingslijn met minimalistische verpakkingen.De lijn bestaat uit in totaal negen producten met innovatieve formules, ontworpen om de huid te revitaliseren. Daarnaast heeft de lijn een duurzaam karakter; zo zijn alle producten navulbaar, vegan en cruelty-free. Een skincare lijn van 9 producten voor 630 dollar. Like what? Wat een geld voor een skincare lijn…

Er zijn zoveel skincare producten op de markt dat het moeilijk is hiermee te scoren.

Je mag dan wel de name and fame hebben. Niet alles wat ze creëert en launched wordt goud.

Heb jij het al uitgeprobeerd? Het merk wordt getrasht op TikTok en op blogs. ze heeft te weinig geld geïnvesteerd in positive talk op blogs en TikTok. Marketing is key.

Volgens ons in ieder geval het geld niet waard.

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments