Wat te doen met een Kerst met een lockdown? Same as last year. Je kan nergens heen voor je dagelijkse kopje koffie, nergens gezellig lunchen, uit eten etc. All you can do is wandelen, Netflixen en bloggen of course. Werken aan jouw internet business. Het internet afstruinen naar informatie en leuke blogs. Heb jij ze al gevonden? Wat zijn jouw favoriete blogs of online magazines die je dagelijks even checkt? Wij bekijken vaak Girlscene, Fem-fem, Funx of course, Parra.nu, puna.nl, cynthia.nl, Beautylab en nog een paar.

Het is de tijd van het jaar om ook te beginnen met een blog. Jouw ei kwijt, jouw ideeën kwijt, maar ook anderen inspireren en wie weet uiteindelijk gewoon lekker geld verdienen vanuit bed, vanuit jouw woonkamer achter de laptop. Vanuit Spanje, of vanuit waar je maar wilt. Want bloggen is locatie onafhankelijk. Als jij eenmaal geld verdient met jouw blog, dan kan je dat vanuit overal doen. Ideale job toch?

Blogger is zelfs opgenomen in de nationale beroepengids. Het is gewoon een beroep. Net zoals een vlogger. Beroepen die je overal kunt doen en waar je als het goed doet echt veel geld mee kan verdienen.

Uiteraard kan het leuk zijn als hobby, maar wie droomt er niet van een fulltime job als blogger of vlogger? Wij zijn in ieder geval hard op weg met 4 blogs om lokatie onafhankelijk te werken en de wereld rond te reizen.

Is dit ook iets voor jou? Kom met een origineel idee en volg de stappen in onze shop. Het hoeft niet moeilijk en niet te duur te zijn.

Kerst met een lockdown? No problem, gewoon lekker bloggen of een online business beginnen.

Succes!

Bron: eigen leven, Beeld: Unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here