HomeMoneyWat verdient Famke Louise? Lees het hier.

Wat verdient Famke Louise? Lees het hier.

Wat verdient zangeres, model en vlogger Famke Louise? Benieuwd? Lees gauw verder.

Famke Louise is een zangeres en bekend van haar hits “Op me Monnie”, “Vroom” en “Alleen door jou”.

Ook is ze regelmatig op televisie terug te zien. Zo deed ze o.a. mee aan Expeditie Robinson en De Jongens Tegen De Meisjes en was recent te gast bij Jinek. Eind 2018 verscheen een documentaire over haar leven op Videoland. In deze documentaire vertelt Famke over haar successen, tegenslagen en wat extreme bewondering en haat doet met een meisje van haar leeftijd.

Wat verdient Famke Louise nou eigenlijk?

Famke heeft verschillende inkomstenbronnen en verdient tienduizenden euro’s per maand. Ze heeft natuurlijk haar YouTube kanaal, maar de meeste inkomsten komen van haar muziek carrière. Famke is met name bekend geworden door haar muziek en verdient veel geld met haar optredens (al ligt dat natuurlijk nu even stil).

Verder verdient ze geld met Spotify. Famke heeft miljoenen streams en in 2018 verbrak ze samen met Ronnie Flex het record op Spotify. Hun hit “Fan” werd binnen één dag meer dan 650.000 keer beluisterd. Ook met YouTube weet ze een hoop geld binnen te halen. YouTube betaalt zo’n €1000 voor een miljoen views. Om je een beeld te geven, haar track “Op Me Monnie” werd alleen al meer dan 13 miljoen keer bekeken. Verder is Famke ook en social media influencer en heeft ze regelmatig samenwerkingen met brands. Dit levert Famke Louise maandelijks een leuk extraatje op. Wil jij nou ook een social media influencer worden? Lees dit artikel dan eens.

Wat is nou het totale vermogen van Famke Louise?

Omdat Famke Louise nog jong is heeft ze natuurlijk nog niet zoveel vermogen, maar dat er genoeg geld binnenkomt is zeker. Hoeveel haar exacte vermogen bedraagt anno 2020 is dus lastig te zeggen en er is niet zoveel over te vinden op het internet. We vermoeden dat ze nog geen miljonair is, maar wel hard op weg is en dat het mogelijk is dat ze dit in de toekomst ook wordt.

Wil jij nou ook veel geld verdienen? Rijk worden door middel van affiliate marketing? Affiliate marketing is erg trendy tegenwoordig. Neem hier eens een kijkje. Ook jij kan rijk worden, maar je moet er wel wat voor doen!

Bekijk ook onze shop voor andere tools voor jouw Business.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments