HomeMoneyWat verdient Laura Ponticorvo? Lees het hier.

Wat verdient Laura Ponticorvo? Lees het hier.

Wat verdient Laura Ponticorvo?

Of ze nou talent heeft of niet, daar kunnen de meningen over verschillen, maar ze doet het wel goed met haar Youtube Kanaal met meer dan 140k abbonnees en haar eigen webshop. Zo zie je maar, talent is niet altijd de key, maar hard werken en dingen slim aanpakken kan ook werken. Gewoon er voor gaan! Mensen zien op de gram alleen maar de leuke verre reizen, designertassen en high-end make-up, maar er komt een hoop bij kijken. Laura denkt dat mensen niet beseffen wat er allemaal bij komt kijken. “Je bent je eigen producent, regisseur, editor, cameraman, je bent eigenlijk alles.” En makkelijk geld verdienen, dat is het al helemaal niet volgens Monica. “Soms zeggen mensen wel eens: ‘Ik ga ook vloggen, lekker makkelijk verdienen.’ Dan denk ik: moet je doen, dan kom je er vanzelf achter hoe zwaar het kan zijn. Je moet echt veel bereik hebben om te kunnen leven van YouTube.”, aldus Laura Ponticorvo.

Voor mensen die haar niet kennen Laura is een media persoonlijkheid, blogger, vlogger en onderneemster. Ze heeft een webshop: BuyLau. Een webshop is erg trendy tegenwoordig. Helemaal nu in de corona tijd. Mensen zoeken online naar content en naar kleding. Wil jij nou ook een webshop beginnen? Kijk hier dan eens. Succes!

Wat verdient Laura nou eigenlijk?

Volgens internet bronnen verdient ze ongeveer 8000 euro per maand, maar dit is een tijd geleden dat ze dit aangaf. In een interview in 2017 met Grazia. Het kan meer of minder zijn. Het zijn nu natuurlijk lastige tijden. Helemaal voor artiesten.

Wil jij nou ook je eigen webshop of online blog? Bekijk onze shop, het leert je alles!

Bron: Grazia

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments