HomeFashionWat is Missguided? De shop die je moet kennen.

Wat is Missguided? De shop die je moet kennen.

Wij hebben het op Life of an Artist ook over populaire merken. Leuke merken voor artiesten en creatievelingen. Kleding die ze on stage kunnen dragen, maar ook voor je eigen kledingkast. Daarnaast zijn we er voor de creatieve fashion bloggers die opzoek zijn naar nieuwe kleding shops online. Al zit iedereen tegenwoordig op Instagram en TikTok. Zijn er eigenlijk nog wel fashion bloggers actief?

Worden blogs eigenlijk nog wel gelezen? Oja zeker wel. Maar het is wel minder populair als voorheen en je moet dus de juiste onderwerpen aanslaan om nog bezoekers te krijgen. Bezoekers is uiteindelijk geld en wat verdienen met jouw hobby is leuk toch? Of niet dan? Wie weet kan je er je fulltime job van maken.

Maar terug naar Missguided. Missguided is een shop die net even anders is dan de Zara, Berskha en H&M. Als je net even op zoek bent naar kleding die anders is, een ander design etc.

Bij deze: Missguided

Missguided is een UK based retailer. Ze verkopen kleding gericht op vrouwen van 16 tot 35 (oops getting old). Met het hoofdkantoor in Trafford Park. Ze hebben ook een mannenkleding lijn genaamd Mennance.

Missguided lijkt best wel een beetje op Prettylittlething, BooHoo en Fashion Nova. Andere populaire online shops.

Maar voor mannen zou ik toch voor andere shops gaan dan voor Mennance. Missguided is uiteraard niet de beste kwaliteit. Mannen die graag kwaliteits kleding dragen moeten toch even verder kijken. Het gaat bij deze shops vaak om statement kleding.

Wist jij al dat bloggen voor mannen ook hartstikke hip is? Waar wacht je nog op?

Image: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments