Wie is de rijkste artiest van Nederland in 2022?

Daar zijn veel mensen benieuwd naar. Ondanks dat we ons vooral focussen op de rapscene, want dat is nu erg trending onder jongeren, vonden we dit wel een goed artikel om te plaatsen, want ook wij zijn erg benieuwd.

Wieowie?

Het waren 2 moeilijke jaren voor de artiesten sector en sommige artiesten zullen een hoop geld zijn misgelopen doordat ze niet kunnen optreden.

Maar veel artiesten hebben een flinke buffer en kunnen wel even vooruit zonder optredens.

Het is Tiesto aka Tijs Verwest., Volgens zakenmagazine Quote heeft de de DJ al 100 miljoen euro bij elkaar gedraaid. Misschien had hij wel meer meer geld gehad als de coronacrisis er niet was geweest. Voorheen gaf Dj Tiësto nog ongeveer 130 optredens per jaar. Daar verdient hij behoorlijk goed mee, want een optreden van deze DJ kost 300.000 euro. 

Op plek 2 staat: Armin van Buuren met 36 miljoen euro.

Hier kunnen de rappers van nu nog niet aan tippen. De meeste rappers hebben een paar miljoen. Denk dan aan Lil Kleine, Ronnie Flex en Boef.

Wil jij nou online geld verdienen? Ben je al bezig met een blog of online magazine of misschien webshop? Bij affiliate marketing verkoop je producten en verdien je een percentage aan de sale. Dit kan je dus op verschillende manieren toepassen. Er zijn veel soorten producten. Wij beloven je zeker geen gouden bergen, maar 500/1000 per maand extra na een aantal jaar is zeker mogelijk. Bekijk de cursus en ga ervoor. Je kan het ook toepassen op social media. Dus voor ook handig voor alle grote influencers.

Die 10k per maand klinkt wel leuk, maar hier heeft Jacko meijaard 10 jaar over gedaan en dat met 20+ websites. Ga uit van een leuke bijverdiensten en blijf realistisch.

Bron: quotenet, Beeld: unsplash

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here