HomeMusicWie is Fabiola Volkers nou eigenlijk?

Wie is Fabiola Volkers nou eigenlijk?

Wie is Fabiola Volkers? Deze dame wil graag in de spotlights komen en het boeit er ook niet of ze haters heeft.

Ik zou niet alles doen voor de spotlights. Maar goed sommige mensen vinden dit belangrijk. Veel aandacht krijgen en geliked worden door mensen ( of eigenlijk in dit geval gehaat).

Op Life of an Artist zetten we vooral talent in de spotlights. Rappers, vloggers, bloggers, TikTokkers, designers, make-up artiesten, haar stylisten etc, maar we waren toch erg benieuwd naar deze dame aangezien ze veel in het nieuws kwam.

Fabiola Volkers (12 april 2000) is een Nederlands model en zangeres. Ze is onder andere bekend van de televisieprogramma’s Holland’s Next Top Model en Temptation Island VIPS. Volkers startte in 2019 met een muziekcarrière en bracht in 2019 haar eerste nummer uit: “Alles Designer”.

Zij is dus actief op videoplatform YouTube en sociale media als Instagram, waar zij begin 2021 circa 500.000 volgers heeft. Tevens is ze actief op het platform TikTok, waar in 2020 een filmpje van haar werd verwijderd vanwege een te pikante scène. Daarnaast zit ze natuurlijk ook op Onlyfans. Het platform voor influencers van nu.

Deze dame doet dus veel voor de spotlights, maar echt talent heeft ze niet.

Toch verscheen ze in een documentaire op Videoland met als titel “Please hate me”. In de nieuwe documentaire Please Hate Me vertelt Fabiola hoe ze omgaat met online haat en hoe ze ervoor zorgt dat ze er een slaatje uit kan slaan.

Meid, er zijn andere manieren van geld verdienen dan jezelf zo voorschut te zetten. Begin een online blog met originele content en foto’s die gewaardeerd worden door anderen. Gebruik je creatieve skills en gevoel voor beauty en mode. Beautyblogs zijn nu de trend, want alle beautybloggers zijn gestopt. Of begin anders een Youtube kanaal met leuke content. Er zijn zoveel wegen voor online succes. Start een leuke kledinglijn etc. Laat je volgers meelezen met jouw leven en belevingen op een blog en verdien daar geld aan door middel van advertising of gesponsorde content. Tussen de haters zitten er altijd wel wat fans en aan het einde van de dag wil niemand echt gehaat worden, toch?

Bron: Google, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments