HomeMusicWie is Famke Louise? De ster waar iedereen het over heeft.

Wie is Famke Louise? De ster waar iedereen het over heeft.

Wie is Famke Louise? De ster waar iedereen het over heeft. She is everwhere op het web en op social media.

Maar wie is deze dame toch en wat doet ze allemaal?

Famke Louise (echte naam: Famke Meijer) is een Nederlandse vlogster, YouTubester, model en artiest. Om haar modellencarriere een boost te geven deed ze in 2017 mee aan het tv-programma “Models in Paris” op Rtl5, maar van een modellencarriere is het niet echt gekomen.

Wel van een vlog en zang carriere. Famke begon met vloggen en wilde uiteindelijk een muzikale carriere. Ze kreeg in 2017 nationale bekendheid door het nummer “Op Me Monnie”. Het nummer is geschreven door hitjesmaker Bizzey. Haar eerste single “Op Me Monnie” zorgde voor veel positieve en negatieve reacties in de rapscene, maar verkreeg binnen 1 week meer dan 3 miljoen views op YouTube. De track werd op 30 November 2017 geremixed door Frenna en BOEF, waardoor het nummer nog meer populariteit kreeg. Op 8 december 2017 kwam Famke met haar tweede single “VROOM” met Bokoesam. Daarna volgden nog meer hits. Hits, maar ook veel haat tegen zangeres. Sommige mensen vinden dat ze niet kan zingen. Ze heeft een documentaire uitgebracht over haar leven.

Famke Louise Meijer, zoals de artiest voluit heet, was eerder samen met collega Ronnie Flex. Daarvoor had ze een geruchtmakende relatie met youtuber Tim van Teunenbroek, toen bekend als Snapking en nu heeft ze een kind samen met Denzel Slager.

De dame heeft 1 miljoen volgers op Instagram en is dus ook een influencer. Ze verdient waarschijnlijk ook geld met haar Instagram, naast haar documentaires, zangcarrière etc. Benieuwd naar het vermogen van deze ster? Lees dit dan eens.

Op 9 januari 2022 zijn Famke Louise en Denzel Slager ouders geworden van zoontje Nówie Storm Slager. Famke en Denzel zijn te zien in de realityserie:Famke & Denzel op Videoland.

We houden deze (overrated) ster in de gaten.

Bron: Google 

 

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments