HomeInfluencersWie is Gaby Blaaser dan eigenlijk?

Wie is Gaby Blaaser dan eigenlijk?

Wie is Gaby Blaaser? Ze komt regelmatig voorbij in het nieuws, bij programma’s en op de gram. Dus we zijn even op onderzoek uitgegaan.

Gaby Blaaser is een Nederlands actrice, model en presentatrice en inmiddels een bekende influencer uiteraard. Ze heeft bijna 400k volgers en plaatst leuke kiekjes.

GTST en SpangaS

Gaby Blaaser werd geboren op 7 juni 1986 in Amsterdam. Ze is van Nederlandse komaf en de kleindochter van de cabaretier, acteur en songwriter Jan Dirk Blaaser. Ze groeide op in Amsterdam en maakte in 2006 haar debuut als actrice in de soap ‘”Onderweg naar Morgen”.

Ze vervolgde haar acteer carrière in 2007 bij de jeugdsoap “SpangaS” en maakte in 2014 haar debuut in RTL-soap “Goede Tijden, Slechte Tijden”. In 2015 was ze te zien als presentatrice van “Campinglife”. Tevens deed ze mee als kandidate bij de programma’s “Sterren dansen op het ijs” in 2013 en “Expeditie Robinson” in 2016.

Oftewel een echte televisie dame. In 2019 maakte Gaby Blaaser via haar Instagram pagina bekend mee te doen aan het progamma ‘The Bachelorette’ in de hoop de liefde van haar leven te vinden. Helaas is het via dit programma niet gelukt.

Er is geen bekende Nederlander die ook geen bekende influencer is en Gaby plaatst uitdagende kiekjes op haar Insta met bijna 400k volgers.

Bron: Wikipedia & parra.nu, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments