HomeInfluencersWie is Juvat Westendorp?Alles over deze man.

Wie is Juvat Westendorp?Alles over deze man.

Wie is Juvat Westendorp dan eigenlijk? Een talent die je moet kennen! Wij zijn in ieder geval fan van deze talentvolle man!

Misschien ken je hem van gezicht van So you Think You can Dance. Dat is al even geleden, maar hij brak hier door met zijn dans talent en uitsluitend ook zijn acteer talent. Juvat’s acteer carrière startte meteen na zijn deelname aan So You Think You Can Dance, waar hij in 2011 de halve finale behaalde. Hij werd gevraagd om een hoofdrol te spelen in de interactieve BNN serie Who’s In, Who’s Out en daar is de liefde voor acteren ontstaan.

Hij is qua acteer werk vooral bekend uit de soapseries Malaika met de rol van Bas Schippers en Goede tijden, slechte tijden als Ardil Baydar. Ook speelde hij in de films “Rokjesdag”, “Nachtwacht: de poort der zielen”, “Just say Yes” en nog meer.

Door zijn werk en zijn sprekende persoonlijkheid is hij tegenwoordig een graag geziene gast bij talkshows als De Wereld Draait Door, RTL Late Night of bij andere real life programma’s als Ik hou van Holland, alles mag op zaterdag, De Dino show en Oh wat een jaar. En wat dacht je van het programma: “het perfecte plaatje” waar hij dit jaar net voor de finale eindigde. Niet iedereen was het hier mee eens.

Maar hij is ook naast acteur, danser, ook nog eens ondernemer en influencer. Hij heeft meer dan 100k volgers op de gram en heeft regelmatig samenwerkingen met merken.

Juvat is ook het creatieve brein achter de gerenommeerde dansschool Juvat Dance Academy die hij in 2010 oprichtte. Hij gelooft in samenwerken, sociale cohesie, passie en educatie. Zijn meest persoonlijke doel is het motiveren en stimuleren van jongeren om het beste uit zichzelf te halen (klinkt herkenbaar). Onder andere middels het runnen van de dansschool probeert hij zoveel mogelijk jongeren te bereiken met deze boodschap. In 2015 richt hij samen met Lara van Bruggen een nieuw managementbureau op(Westendorp van Bruggen management) waarmee hij jonge artiesten begeleid in de turbulente entertainment industrie.
In 2013 wordt door de gemeente Zaanstad de Zaanse Cultuurprijs aan Juvat uitgereikt voor zijn betrokkenheid als aanjager cultuur in de Zaanstreek.

Deze man kan gewoon alles!

We houden hem in de gaten.

Bron: Google, Beeld: Facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments