HomeInfluencersWie is meester Jesper op TikTok? One to watch!

Wie is meester Jesper op TikTok? One to watch!

Wie is Meester Jesper? Volg jij hem al op TikTok?

Jesper Hesseling wist niet wat hem overkwam in 2020. Hij startte een TikTok account en omdat jongeren natuurlijk allemaal op Tiktok zitten had hij binnen 8 maanden meer dan 100k volgers. Hij plaatst geniale filmpjes om snel te leren rekenen en meer.

Hij gaat zijn social mediakanalen uitbreiden met YouTube. Om zijn filmpjes professioneler te maken is hij in zee gegaan met Divimove, een bedrijf dat naast het opzetten van dat YouTubekanaal ook zijn management gaat doen.

De leraar van basisschool De Wegwijzer in Winssen is inmiddels zo bekend van zijn filmpjes dat het hem steeds meer tijd kost om aanvragen van bedrijven en onderwijsinstellingen te verwerken. Dat doet Divimove nu voor hem.

Hij is een groot succes en kan zo een dag minder gaan werken en leven van zijn social media kanalen. Zo zie je maar, niet alleen jongeren worden een groot succes op het video platform.

Hesseling heeft een duidelijk doel voor ogen: zoveel mogelijk volgers bereiken door korte uitlegfilmpjes van maximaal dertig seconden over rekenen, taal en klassensituaties te posten. Vaak doen zijn leerlingen uit groep 7/8 van basisschool De Wegwijzer in Winssen vol enthousiasme mee.

Op naar de miljoen volgers. “Ik wil het hoogst haalbare bereiken” Dat zit in mij. Domino’s Pizza ging binnen twee dagen van een half miljoen volgers op TikTok naar 1 miljoen. Dat is ongekend. Maar zij maken ook internationale content waarbij sommige filmpjes wel 19 miljoen keer bekeken zijn.”. Meester Jesper is dus ambitieus op het platform.

Hij maakte puur voor de lol het account aan, omdat zijn leerlingen ook volop met dit socialemediakanaal bezig zijn, maar al gauw werd het een groot succes.

Inmiddels heeft hij ook een “blauw vinkje” op het platform bereikt. De voorwaarden daarvoor? Bekend zijn op en buiten TikTok.

Wie is meester Jesper? One to watch op TikTok!

Wie volgt hem al op TikTok?

Bron: AD, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments