Wie schuilt er achter Lauwtje Lauws? Haar echte naam is Shannon Sarijoen. Shannon staat onder contract bij het platenlabel Van Klasse, waar de bekende rapper (die moet jewel kennen) Josylvio zijn carriere begon. Shannon is de first lady bij het rap label Van Klasse.

Lauwtje Lauws groeide op in verschillende Nederlandse steden, omdat haar moeder veel met het gezin verhuisde. Ze ging van Rotterdam, Den Haag, naar Zoetermeer en naar Lelystad.

In mei 2018 bracht Lauwtje Lauws haar eerste solosingle uit onder de naam Dag in dag uit. Ze was in 2018 meerdere malen als gast-rapper te zien in het programma 101Barz. Geen idee wat 101Barz is? Check this out.

In het voorjaar van 2019 bracht Shannon haar debuutalbum: Lauws uit, op dit album werkt ze samen met verschillende artiesten waaronder Famke Louise, Poke, Young Ellens en Josylvio.

Inmiddels gaat ze hard, de track heeft al meer dan 1 miljoen views op Youtube, met de track ”busje” Ft Zefanio en Chivv.

Naast het zijn van rapper, heeft ze ook een dope/urban stijl. Wil je meer weten over wat nou een edgy stijl is en wil jij je ook zo kleden? Neem dan gauw een kijkje hier en word ook lauw;)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here