HomeMusicWie is Tabitha? Een beauty and de brains powervrouw.

Wie is Tabitha? Een beauty and de brains powervrouw.


Wie is Tabitha?

Tabitha Foen-a-Foe, beter bekend als Tabitha is een Nederlandse zangeres met Chinese en Surinaamse roots. Ze werd op 22 juli 1992 geboren. Ze gaat momenteel erg hard en doet het erg goed. Ze was met 300 miljoen streams op Spotify de meest gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland van 2019. Ze kan ook weer optreden gelukkig .

Ze was eigenlijk bezig met een internationale carriere in LA (ze is dus erg ambitieus), maar tijdens een bezoekje in Nederland maakte zij samen met rapper Ronnie Flex drie nummer voor zijn nieuwe album ”Remi”. Het werd een succes en dus keerde ze terug naar Nederland. Tabitha scoorde hits met de nummers ”Hij Is Van Mij”, “Slapen Met Het Licht Aan”, ”Het Spijt Me Niet” en “Moment”.

Na samenwerkingen met Ronnie Flex en SFB ging Tabitha naar het platenlabel Top Notch. Inmiddels is ze independent verder gaan. Zoals vele artiesten momenteel. Lees hier meer daarover.

Ook richtte Tabitha in 2017 haar stichting ‘‘Mooi zoals je bent’‘ op waar in zij samen met haar zus en collega zich richten op jongeren motiveren en stimuleren door evenementen en trainingen aan te bieden die onderdeel zijn van hun zelfbeeld. Ze ging lespakketten aanbieden over online pesten,sexuele voorlichting en onzekerheden. Iets wat Tabitha ook met haar stichting wil doen is bijvoorbeeld dagjes weg en zomerkampen organiseren voor kinderen die het lastig hebben. Deze dame heeft dus ook de brains en wil anderen graag helpen. Helemaal super dat ze dit doet. Het maakt haar een mooi mens.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments