HomeMusicWie is talent Vonneke Bonneke? Meer over deze dame.

Wie is talent Vonneke Bonneke? Meer over deze dame.

Vonneke Bonneke is een Nederlandse YouTuber/Influencer. Ze heeft inmiddels al rond de 300k volgers op Instagram en daarmee is ze een van de bekendste influencers van Nederland. Of ze allemaal echt zijn weten we niet. Veel bekende influencers kopen volgers en liken. Een hele hype onder jeugd!

Ze heet eigenlijk Vonneke Ritfeld. Ze is geboren op 31 januari 1998 in Nederland en ze is van Surinaamse afkomst. 

Vonneke Bonneke begon met het maken van grappige Snapchat video’s en daarmee groeide ze al snel uit tot een van de meest geliefde influencers van Nederland. Maar inmiddels is ze een bekende in de muziekwereld.

Ze is al langere tijd bezig met de muziekwereld maar in 2018 wordt het serious business. Ze tekent een platencontract bij Trifecta, maar zit daar inmiddels niet meer. Sowieso is het niet bekend hoe het nu met het label van Ali B gaat. Ali B kwam namelijk flink in opspraak door het Voice schandaal. Veel artiesten zullen naar andere labels zijn overgegaan.

Waar ze nu getekend is, is niet helemaal duidelijk en kunnen we helaas niet terugvinden. Als we meer weten houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Image: facebook

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd. Bekijk carrieretijd.nl
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments