HomeWritingWorkjuice: het magazine dat je moet kennen!

Workjuice: het magazine dat je moet kennen!

Workjuice: het online magazine dat je moet kennen.

Wat is dit voor een magazine?

WorkJuice biedt je tools om te groeien, waar je die groei ook wilt. Elke dag opnieuw. Hoe je dat doet, is aan jou, maar één ding is zeker: you got the juice.

Elke dag is weer een kans om iets nieuws te leren, hoe klein het ook is. Want als je stopt met groeien, start je met doodgaan (als we Albert Einstein mogen geloven).

80 procent van het succes in het leven, heeft te maken met je mindset, zegt Tony Robbins, een Amerikaanse coach en auteur. Maar hoe verander je die mindset?

Op WorkJuice praten ze je elke dag bij over persoonlijke groei, productiviteit en plaatsen ze inspirerende verhalen van bijzondere én hele gewone mensen. Want van iedereen kun je wat leren.

Dit magazine staat ook in het teken van carrière en geld. The side hustle komt uiteraard ook terug. Hoe kan je nou ondernemen naast je baan in loondienst en extra geld verdienen.

Wij zijn fan van magazines over mindset, geld, groeien en carrière.

Een echte aanrader dus!

Wil jij nou ook een online magazine beginnen, maar heb je geen idee waar en hoe te beginnen? Neem dan contact op met Allround Writer. Wij helpen jou je plan verder uit te werken, met een logo en natuurlijk het belangrijkste: met de teksten.

Je kan het, succes!

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments