HomeInfluencersYoutuber Marije Zuurveld. Wie is deze dame?

Youtuber Marije Zuurveld. Wie is deze dame?

Youtuber Marije Zuurveld. Wie is deze beauty nou eigenlijk? Another beauty en influencer in de spotlights zoals het hoort!

Wij zijn even op onderzoek uitgegaan. Marije heeft meer dan 300k abbonees en doet het dus erg goed op Youtube. Ze is in 2012 gestart en sindsdien uitgegroeid tot een grote vlogger. Ze plaatst wekelijkse sketches, praatvideo’s, vlogs en af een toe een fashionvideo. Een leuk kanaal dus om te volgen. Marije Zuurveld deelt alles waar ze haar enthousiasme in kwijt kan met haar kijkers. Wat Marije ook doet, ze maakt het leuk met haar vrolijkheid. Hierdoor wordt ze ook regelmatig ingezet door merken om hun product of dienst op een creatieve manier in de content voor haar kanalen te verwerken.

Daarnaast heeft ze een actief Instagram kanaal met meer dan 450k volgers. Een heleboel dus!

Zuurveld won in 2018 en 2019 de Veed Awards als beste vrouwelijke YouTuber. In 2019 was Zuurveld als presentatrice te zien op het YouTube-kanaal Concentrate. Ook had Marije Zuurveld in 2019 een eigen schoenenlijn in samenwerking met Sacha en ze werkte voor merken als Rituals, JBL, L’Oréal en Dance4Life. In het najaar van 2019 was ze voor het eerst te zien in een film: House of No Limits. Al snel volgde de serie De Staatsgreep, gebaseerd op de film Club Van Lelijke Kinderen. Ook is ze te zien op de publieke omroep als razende reporter van Zapp Sport voor AVROTROS. In 2020 heeft Marije het derde seizoen van The Big Escape gewonnen.

Marije is dus veel meer dan een Youtuber en een beauty. Wij zijn meer benieuwd wat deze dame nog meer voor ons in petto heeft.

Wij houden haar in de gaten! 😉

Bron: Youtube, Wikipedia & talentkitchen, Beeld: Pixabay

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments