Thursday, September 19, 2024
HomeMusicKalibwoy dropt nieuwe single "Hadouken"Een nostalgisch eerbetoon aan Street Fighter

Kalibwoy dropt nieuwe single “Hadouken”Een nostalgisch eerbetoon aan Street Fighter

Dancehall-icoon Kalibwoy is terug met zijn nieuwste release. “Hadouken” is een energieke track die luisteraars meeneemt op een nostalgische reis terug naar het begin van de jaren ’90. De track, die enorm is beïnvloed door de iconische videogame Street Fighter, legt de essentie van dat tijdperk vast en combineert jeugdige nostalgie met moderne beats. “Hadouken” dient als een ode aan de klassieke dagen van gamen, toen personages als Ryu en Ken het scherm domineerden. Hun legendarische beweging, de “Hadouken”, een krachtige energiestoot die uit hun handen wordt geschoten, is het middelpunt van deze nieuwe release en legt de essentie van Kalibwoys jeugdherinneringen vast.

De track is geproduceerd door Soundflow, die ook heeft bijgedragen aan twee andere tracks op het aankomende album “11”. Kalibwoy en Soundflow zijn al sinds hun eerste samenwerking op “Alaka” met Broederliefde een sterk duo in de studio. Ze creëerde “Hadouken” tijdens een late schrijfsessie om 5:00 uur ‘s ochtends, waarbij de energie voelbaar was, wat leidde tot een track die pure vibe is.

“Wanneer Soundflow en ik samenkomen, is het altijd één grote vibe”, zegt Kalibwoy over hun samenwerking.

“Hadouken” is vanaf 30 augustus beschikbaar op alle grote streamingplatforms. Fans van zowel Kalibwoy als klassieke games zullen deze opwindende mix van verleden en heden, geleverd door een duo met onmiskenbare chemie, niet willen missen.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments