Over

Life of an Artist is een onafhankelijk en selfmade online magazine/blog. Creativity on top! Wij zijn gunners, wij willen talent helpen en laten shinen.

Wij focussen ons met name op Google traffic. Get famous on Google! Waar zoeken mensen naar op Google? Wat wilen ze lezen over hun favoriete artiest?

Inspiratie, motivatie, tips, nieuws en meer voor artiesten en creatievelingen. De ins en outs en alles dat komt kijken bij het artiestenleven (met een focus op de urban/rap/pop scene, omdat dat nu erg trending is maar we staan ook open voor andere genres als het maar talent is) en een leven als creatieveling.

Vele talenten en influencers komen op deze website voorbij. Zowel Nederlandse als internationale. Zowel talenten in de hip-hop industrie, maar we focussen ook op andere muziek zoals R&B en pop, maar talenten in de fashion industrie (dope, edgy en urban merken), maar ook make-up artiesten, haar stylisten, fotografen, schrijvers en meer. Ook bloggers/vlogger, schrijvers en tiktokkers zijn creatievelingen en je vind alles over bloggen hier terug. Tips, inspiratie en meer. Maar ook alles over en voor Youtubers. Creatief is creatief en dat kan op vele manieren. We behandelen alle trends van nu voor artiesten, creatievelingen en uiteraard jongeren. The whole Shebang!

Maar je vind hier ook alles over het vermogen van jouw favoriete artiest of influencer. Hoe kan jij nou ook een ondernemer worden en make some money on the side? Want het artiesten leven is niet altijd makkelijk (zeker niet!). Genoeg artiesten die nog op weg zijn naar de top en naar Side Hustles zoeken. Alles daarover op Life of an Artist, maar ook meer daarvoor op ons andere project: Carriere Tijd Ben jij een talent, maar nog niet ontdekt? This is your time to shine. Ons motto: we rise by lifting (talented) others! Get inspired, share your thoughts and share the world! Voor meer creatieve inspiratie bekijk onze Instagram page: lifeofanartist5