Over

Life of an Artist is een onafhankelijk en selfmade online magazine/blog. Creativity on top!

Inspiratie, motivatie, tips, feitjes, nieuws en meer voor artiesten, kunstenaars, creatievelingen en met name jongeren. Wij zijn gunners en willen talent dat het verdient in de spotlights zetten.

De ins en outs en alles dat komt kijken bij het artiestenleven (met een focus op de urban/rap scene, omdat dat nu erg trending is)maar wij staan open voor allerlei talent op creatief gebied. Vele talenten en influencers komen op deze website voorbij. Zowel talenten in de hip-hop industrie, als in de fashion industrie (dope, edgy en urban merken), maar ook make-up artiesten, designers, haar stylisten, fotografen, schrijvers, life speakers en meer. Ook bloggers/schrijvers zijn creatievelingen en je vind alles over bloggen hier terug. Tips, inspiratie en meer. Hoe begin je zelf een succesvol blog en wat verdien je hier mee? Maar ook alles over en voor Youtubers en uiteraard andere influencers. Wat dacht je van TikTok? Het platform van nu. Creatief is creatief en dat kan op vele manieren. We behandelen alle trends van nu voor artiesten, creatievelingen en uiteraard jongeren. The whole Shebang!

Maar je vind hier ook alles over het vermogen van jouw favoriete artiest of influencer. Hoe kan jij nou ook een ondernemer worden en make some money on the side? Want het artiesten leven is niet altijd makkelijk (zeker niet!). Alles daarover op Life of an Artist, maar ook meer daarvoor op ons andere project: Carriere Tijd

Ben jij een talent, maar nog niet ontdekt? This is your time to shine. Ons motto: we rise by lifting (talented) others!

Get inspired, share your thoughts and share the world!

Voor meer originele creativiteit en graphic design. Neem een kijkje op onze Instagram: lifeofanartist5 en volg ons! Thank you.