Contact

Life of an Artist is in 4 jaar uitgegroeid tot het artiesten en creatievelingen merk dat de jeugd nodig heeft. We ontdekken en helpen talent, we schrijven over het leven van kunstenaars en creatievelingen, maar ook over wat ze eigenlijk verdienen en dat is vaak helemaal niet zoveel. Vanuit hier is eigenlijk ons andere merk: carrieretijd.nl ontstaan. 

We denken dat het echt een grote speler op het web voor de creatieve sector kan worden., Er is namelijk heel veel creatief talent, denk dan aan spoken word artiesten, designers, theatermakers, fotografen en meer.  Deze mensen en met name deze industrie verdient meer respect en geld en hier strijden we voor.,

Zie jij nou de potentie en wil jij investeren in dit merk en het samen met mij(mandyb) op de kaart zetten of wil je dit merk eigenlijk aan jouw uitgeverij/mediahuis toevoegen dan kan je ook contact opnemen. We krijgen regelmatig aanvragen voor gesponsorde content. Misschien kan jij het meer commercieel maken en heb je verstand van de financien. 

Het begin is er, het merk/online magazine staat als een huis. Hoe nu verder? 

Tijdschriften in de winkels gaan falliet, abbonementen nemen af en we hebben met een nieuwe generatie te maken. 

Neem contact op 

info@lifeofanartist.nl