HomeBeautyMake-up influencer worden, maar hoe dan?

Make-up influencer worden, maar hoe dan?

Jij bent gek op make-up, op beauty en jij probeert graag de leukste nieuwste producten uit. Wil jij graag gratis producten ontvangen? Dan is het een goed idee om als make-up influencer te beginnen.

Maar hoe begin je dan en hoe kom je er nog tussen?

Hier enkele tips voor jou de make-up influencer (In wording)

1. Start a blog en social media accounts

Begin met een blog en koppel daaraan je social media accounts. Denk dan aan Instagram, Facebook, maar bijvoorbeeld ook Youtube als je graag filmpjes wil maken. Je weet maar nooit hoe social media ineens over kan zijn. Bloggen daarin tegen zal niet snel over zijn. Mensen zoeken altijd naar de leukste blogs en willen graag online lezen (en Googlen naar leuke content) Een goed voorbeeld van een populair goed bezochte site is beautylab.nl van Serena Verbon. Haar blog is niet alleen een succes, maar is ze ook een succes op Instagram. Zo combineert ze het beste van beide werelden.

2.Maak mooie foto’s

Als jij een make-up influencer wil worden zou je mooie foto’s moeten maken en dit op je blog/social media moeten delen. Maar don’t worry: je kan tegenwoordig voor weinig geld en met een iphone mooie foto’s maken. Dus het hoeft niet veel geld te kosten. Oefen met make-up en oefen met je camera (en natuurlijk photoshop).

3.Wees actief

Je wordt natuurlijk geen succesvolle make-up influencer door af en toe een post of blogbericht te plaatsen. Ook al heb je misschien nog een baan, wees actief en post regelmatig een nieuw blog bericht en make-up look. Probeer verschillende merken uit. In het begin zal je vooral zelf moeten investeren. Nadat je volgers hebt en je blog meer mensen bereikt krijg je vaak gratis producten opgestuurd. Hoe goed klinkt dat?

Wil jij nou echt geld verdienen met je blog? Dan moet je dit artikel eens lezen.

Make-up influencer worden? Dat kan. Maar je moet er wel wat voor doen! Succes!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments