Collab

Life of an Artist & Creatives, is het creatieve artistieke platform voor creatieve mensen en artiesten (met een focus op urban en pop scene, wat nu erg trending is onder jongeren) en dus een focus op jongeren. Kunstenaars, rappers, designers, haarstylisten, make-up artiesten, content creators (wel talentvolle dan), influencers en meer. Het komt allemaal voor op ons platform. Heb jij talent? neem contact op.

De creatieve industrie verdient meer respect en geld. 

Wil je graag samenwerken met Life of an Artist?Creatief merk, creatieve organsisatie, jongeren organisatie? Kunstenaar dat zijn kunst wil laten zien? Jouw merk of product onder de aandacht van jongeren en kunstenaars/creatieve mensen? Dit zijn de mogelijkheden:

  • Gesponsored Artikel op Life of an Artist met foto (links toegestaan)
  • Post met foto en link op onze social media kanalen (Instagram & Facebook).. Met een focus op Facebook. 
  • Banner op Life of an Artist voor langere tijd. 
  • Combinatie-samenwerking met ons andere online magazine/blog (Carrieretijd.nl)

Het verschil met een influencer op Instagram is dat het artikel altijd blijft staan in Google en dus steeds opnieuw wordt gelezen en gevonden kan worden door mensen die Googlen. Een voordeel dus!

Bezoekersaantallen
Gemiddeld 200/300 bezoekers per dag = gemiddeld meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand. Uiteraard is het in de zomer wat rustiger online. 

Wij hebben hoge waarde. DA: 58, DR: 52, trustflow: 20

Events/releases/party’s:

Life of an Artist heeft ook mogelijkheden voor persreizen, releases en event-bezoeken om daar vervolgens verslag van te doen.

Neem contact op: info@lifeofanartist.nl