Thursday, September 19, 2024
HomeMusicOpkomende Artiest ALESSIO met nieuwe track "WHAT'S WORTH FIGHTING FOR". Lees hier...

Opkomende Artiest ALESSIO met nieuwe track “WHAT’S WORTH FIGHTING FOR”. Lees hier meer.

ALESSIO is een upcoming dark pop artiest die na jaren van schrijven voor anderen eindelijk zijn eigen stem heeft gevonden. Zijn muziek, doordrenkt met melancholische en donkere tonen, gaat verder dan de typische thema’s van popmuziek. ALESSIO richt zich op diepgaande onderwerpen zoals angst en zelfreflectie, onderwerpen die hij verweeft door onder andere zijn persoonlijke ervaringen als trots lid van de LGBTQIA+ gemeenschap.

In de afgelopen maanden heeft ALESSIO in sneltempo zijn portfolio opgebouwd, mede dankzij de release van zijn eerste single “WHO I AM”. Deze release opende de deuren naar grote podia en eigen shows, waarmee hij zijn unieke artistieke visie kon delen met een breder publiek. Zijn muziek wordt vaak vergeleken met die van Oscar And The Wolf, een buitengewoon compliment, hoewel hij een geheel eigen sound heeft ontwikkeld.

ALESSIO’s werk draait om meer dan entertainment; het is een oproep tot introspectie en persoonlijke groei. Met nieuwe samenwerkingen in het verschiet – met enkele bekende namen die nu nog niet genoemd kunnen worden -, een album en kortfilm gepland voor het voorjaar van 2025, staat hij klaar om zijn boodschap verder uit te dragen. Zijn muziek is een krachtige uitnodiging om de diepte in te gaan en jezelf te omarmen, een thema dat zelden zo indringend in popmuziek wordt neergezet.

Stream zijn muziek of connecteer met hem via volgende link:
https://linktr.ee/oneandonlyalessio

Have fun and enjoy de muziek van deze artiest!

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments