Thursday, September 19, 2024
HomeMusicFroukje en S10 brengen nieuwe single ‘Ik Haat Hem Voor Jou’ uit

Froukje en S10 brengen nieuwe single ‘Ik Haat Hem Voor Jou’ uit

De populaire Nederlandse artiesten Froukje en S10, bekend om hun indrukwekkende solocarrières, slaan voor de derde keer de handen ineen met de release van hun nieuwe single ‘Ik Haat Hem Voor Jou’. Met deze single bezingt het duo hun dierbare vriendschap.

“Er zijn talloze liedjes over de liefde geschreven en veel minder over vriendschap, terwijl dat juist vaak datgene is wat al die liefdes overleeft. Stien en ik maken van alles mee samen: we huilen samen, maar we lachen nog veel meer en we wilden dat vieren in de vorm van een liedje.”
– Froukje –

“Er is weinig zo fijn in het leven als lieve vrienden om je heen hebben, bij wie je je veilig voelt. Dat gevoel geeft Frok (Froukje red.) mij elke dag opnieuw.. We houden van elkaar zoals we zijn én doen ook nog eens zoveel leuke dingen samen. Dat we dit liedje uitbrengen voelt weer als een volgend nieuw hoofdstuk in onze vriendschap.”
– S10 –

Eerder brachten Froukje en S10 al twee singles samen uit: ‘Zonder Gezicht’, dat onderdeel was van Froukjes EP en ‘Nooit Meer Spijt’, dat op S10’s album verscheen. Na het succes van deze nummers is dit het derde gezamenlijke nummer.

Noodzakelijk Verdriet
De afgelopen jaren zijn beide artiesten niet meer weg te denken in de Nederlandse popscene. Na twee succesvolle EP’s met nummers als ‘Ik Wil Dansen’ en ‘Niets Tussen’ bracht Froukje begin dit jaar haar langverwachte debuutalbum ‘Noodzakelijk Verdriet’ uit, dat direct enkele weken op nummer 1 stond in de album charts. Afgelopen editie stond ze maar liefst voor de derde keer achtereen op Lowlands; de kroon op een bomvolle festivalzomer. Daar primeurden de beide zangeressen ook hun nieuwe single, die al luidkeels werd meegezongen.

Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt
S10 haar laatste album verscheen in 2022: ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ bevatte onder andere ‘De Diepte’ waarmee ze in datzelfde jaar Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Haar album werd bekroond met een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM-award voor ‘Beste Album’. Op dit moment werkt ze druk aan haar volgende plaat.

Live
Dit najaar staat Froukje ter afsluiting van haar overal uitverkochte albumtour maar liefst drie keer in de AFAS live en één keer in de Lotto Arena. Het is het sluitstuk van een jaar vol live-optredens met veel lovende recensies. De laatste kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via www.froukje.net. Ook S10 heeft een druk jaar achter de rug. Zij stond dit voorjaar twee weken op Oerol, het gerenommeerde theaterfestival op Terschelling. Haar eerste theatershow ‘Groeipijn’ is dit jaar te zien in de theaters door heel Nederland. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via Mojo.nl/s10.

Froukje & S10 – Ik Haat Hem Voor Jou
mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments