Thursday, September 19, 2024
HomeMusicHilarisch duo Ammar en Donnie brengen track 'Space Piloot' uit

Hilarisch duo Ammar en Donnie brengen track ‘Space Piloot’ uit

Hou je vast, want het hilarische duo Ammar en Donnie is terug! De heren werkten op de lachspieren van miljoenen kijkers tijdens het TV-programma Code van Coppens, dus een muzikale samenwerking kon natuurlijk niet uitblijven. De track ‘Space Piloot’ is dan ook zoals je mag verwachten: energiek, humoristisch en blijft in je koppie zitten. ‘Space Piloot’ komt uit via Lieve Jongens en is vanaf vandaag overal te streamen.

Terwijl de heren onder begeleiding van Mathias en Staf Coppens zich een weg probeerden te banen uit een escaperoom, kregen ze de lachers op hun hand en gingen ze het hele Internet over met hun grappige filmpjes. De heren konden het zo goed vinden dat ze na dit avontuur samen de studio indoken. Hierover zegt Ammar: “Een gesjeesde Turk en paradijsvogel genaamd Donnie, wat wil je nog meer! Vanaf dag één dat we elkaar beter leerden kennen hebben we een klik en ik heb heel veel respect voor Donnie. Een ongekende woord- en rijmvirtuoos, maar bovenal zeer creatief lief mens. Zijn humor en bepaalde gezichtsuitdrukkingen laten me gieren van het lachen. Na het programma ‘Code van Coppens’ zijn we echt naar elkaar toegegroeid, de basis voor meer.” Donnie vult aan: Ammar en ik leerden elkaar kennen bij het programma de Code van Coppens, daar sloeg de spreekwoordelijke vonk over en kwamen we er al snel achter dat we dezelfde soort humor hebben. Dit smaakte naar meer en zodoende ontstond het idee om samen de studio in te duiken. Het is een eer om dit nummer met Ammar te mogen lanceren. We hebben veel plezier samen dus de samenwerking ging als een raket.”

‘Space Piloot’ volgt voor Ammar op zijn Gouden hit ‘Turk Uit De Kroeg’ en de Platina song ‘De Laatste’ samen met Snelle. Naast zijn succesvolle eigen singles heeft Ammar ook een aantal bijzondere samenwerkingen op zijn naam staan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de single ‘Koning Van De Nacht’ met John West en Billy Dans en het daaropvolgende ‘Een Vriend’ samen met jeugdheld Frans Bauer. Ammar is een graag geziene gast bij tv-programma’s zoals ‘Tijd voor MAX’, ‘De Oranjezomer’, ‘Muziekfeest op het Plein’ en ‘Muziekfeest van het Jaar’ tijdens oud en nieuw.

Door zijn vindingrijke wordplay, humor en kenmerkende delivery, is Donnie al sinds de release van zijn mixtape ‘Leipie Van Het Plein’ in 2014 een cultheld. Het mag geen verrassing zijn dat Donnie op zijn meest recente release, het volksrap-album ‘De Kibbelingsound’, heeft samengewerkt met menig reeds bekende levenslied vertolkers. Naast zijn hits ‘Frans Duits’ met Frans Duijts en ‘Bieber van de Kroeg’ met Mart Hoogkamer, staan op het album nummers met Gerard Joling, Peter Beense, Wolter Kroes, René Karst, Jan Smit, Wesly Bronkhorst en René Froger. Het is het grootste Hollandse-artiesten-samenwerkingsproject ooit gemaakt, met creatieve en hilarische songteksten en thema’s.

Bekijk de videoclip van ‘Space Piloot‘ door op onderstaande afbeelding te klikken:

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments