Wednesday, October 16, 2024
HomeArt & DesignWie is Mandy Buddenberg? De most hated manlywoman met zoveel talent? Wat...

Wie is Mandy Buddenberg? De most hated manlywoman met zoveel talent? Wat doet zij allemaal? Veel! she loves being busy. Its a blessing.

Wij zetten graag talenten in de spotlights., Vandaag onze eigenaresse, Mandy Buddenberg. Mensen zijn benieuwd naar haar leven en haar kunnen en veel mensen haten op haar helaas omdat ze iets heeft wat anderen niet hebben, namelijk: TALENT en talent wordt vaak gehaat of je de hebt de juiste mensen en team om je heen en dus marketing, maar dat geldt niet voor elk talent.

Mensen schilderen eraf als een soort alien, ben ik misschien ook wel beetje, leef anders en intenser, maar ik ben ook gewoon extreem talentvol, ik werk graag hard aan mijn talent en populaire en rijke sterren hebben mij opgemerkt, maar ik heb alleen mezelf en mijn designer en mijn laptop dus het is best een k*t leven ja eigenlijk. Het is zwaar als extreme creatieveling.

Most hated, niet begrepen, gifted and talented en gehaat. erg vermoeiend. IK snap al die haat niet en waarom je iemand zo zou doen terwijl iemand al een pijnlijk leven heeft, dan gaat karma je gewoon zelf pijn doen. *

Wat doet deze allemaal en wie is ze nou precies? Wat heeft ze eigenlijk gestudeerd?

Afgestudeerde Criminologe, met een Propedeuse Sociaal juridische dienstverlening, al enige jaren werkzaam in de gezondheidszorg als begeleider, coach, helpende, welzijnmedewerker. Van alles in de zorg. Ik heb mijn eigen website voor eigen pgb clienten, maar werk ook voor andere bedrijven. Dit combineer ik met het werken voor andere bedrijven als welzijn/activiteiten begeleider onder andere.

Daarnaast ben ik dag en nacht bezig met mijn websites en mijn nieuwe bedrijf onlinegeneratiemedia.nl. Dit is de overkoepeling voor alle merken en de extra werkzaamheden die we voor andere bedrijven doen. Wij maken brands, designs, websites en meer. Ik ben de ideamaker/concepter en ik werk samen met een developer/designer.

Hoe kan je nou werken als baas zonder werkervaring in de marketing en journalistieke wereld?”Wat dacht je van gifted zijn, zelf dingen opzoeken en lezen? Gewoon een andere wereld die veel mensen niet begrijpen. Veel zelf lezen, opzoeken en zelf nadenken.

Ik heb lifeofanartist.nl zelf bedacht en veel teksten zijn door mij gemaakt,maar inmiddels krijgen we ook PR teksten aangeleverd en we helpen die kleine opkomende artiesten graag. We doen het heel anders dan bijvoorbeeld FunX die de mainstream media plaatst en zich richt op mainstream artiesten. Wij doen het net even anders (en wat ons betreft beter als media platform). Je geeft namelijk andere mensen ook een kans.

Dan vanuit dit concept kwam carrieretijd.nl tevoorschijn, een concept dat staat als een huis. Goede ideeen, goed concept. Helpend, leidend, motiverend en inspirerend. Niet iedereen ziet de verbanden en snapt het precies, maar het komt voornamelijk voort uit mijn eigen artiesten/kunstenaarsleven struggle, waar kan en moet je dan werken. We schrijven veel vanuit levenservaring met een stukje AI. Een concept dat nog wel groter mag worden en de volgende Randstad voor de online generatie? Wie weet, wie wordt de gunner om het bedrijf op te liften? Nog geen gunners gezien.

Dan is Mandy buddenberg eigenaresse, creative stylist en ideamaker op itismandy.com.

Itismandy is another kunstwerk vol met fashion en beauty looks en andere interesting content. We gebruiken ai designs, want dat is nu erg trending en scheelt weer wat geld;) de dagen van shutterstock zijn toch wel een beetje over.

Tot slot heb ik moneyhasit.com, een nieuw concept/merk. De meeste mensen beseffen dat je geld kunt maken door over geld te praten. Schrijf over rijke mensen hun networth, over rijke companies, hoe maak je geld, hoe verdien je geld, hoe werkt geld. Banking, investing, budgetting and meer. Een grote kanshebber om voor een paar ton tot klein miljoen te verkopen. Wie weet. Klein beginnen en groot denken.

ik heb nog paar goede in mijn bezig en wil die ook groeien zoals  Getthecareer.com,hustlespirit.com, trippinsociety.com, cause everybody loves tripping and going on a trip. Maar eerst maar eerst deze 4 merken (2 Nederlandse en 2 Engelse) die ik nu heb groter en bekender maken er ook winstgevender, want we kunnen er zeker nog niet van leven al hoewel alle potentie er wel is.

Met onlinegeneratiemedia.nl proberen we nu klanten te vinden voor designs, websites etc. Dit kost tijd om een nieuw bedrijf op de kaart te zetten.

In iedergeval ik zou zeggen talent en haat in overvloed. De beroemdse vrouw (kimk) is namelijk niet zo creatief, heeft een ontzettend groot netwerk, heeft founder voor haar en een heel team, dus vandaar de haat uiteraard. Gifted en talent is haat…het is gewoon zo en het is moeilijk. Het is eenzame strijd.

Ik hoop binnen 10 tot 15 jaar toch wel miljonair te zijn. Het zou wel verdiend zijn in iig. Voor nu is het nog een hustle en struggle life.

Hou mij en mijn merken/bedrijf in de gaten. Klein begin, groot internationaal denken.

A big big one I think, but made very small by actually small ones if you know what I mean.

 

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments