Wednesday, October 16, 2024
HomeMusicAntoon tekent publishing deal bij WARNER CHAPPELL MUSIC BENELUX

Antoon tekent publishing deal bij WARNER CHAPPELL MUSIC BENELUX

Antoon heeft een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met Warner Chappell Music Benelux.

“Na mijn overstap naar Atlantic Records vorig jaar, voelt het ontzettend goed om nu ook de publishing onder hetzelfde dak te brengen. Één grote familie. Ik ben blij met het huidige team dat me omringt en hun energie en toewijding geven me veel vertrouwen in wat we samen kunnen bereiken. Dit is nog maar het begin, en ik kijk ernaar uit om samen verder te bouwen aan mooie projecten en nieuwe successen in de toekomst. We gaan er iets bijzonders van maken!”

Reactie Niels Walboomers, President Warner Chappell Music
“Antoon is een uitzonderlijk getalenteerde songwriter en producer. Zijn passie voor muziek voel je in alles wat hij doet. Hij zit vol creatieve ideeën, is een exceptioneel talent en is in staat unieke songs te creëren. Ik kijk ontzettend uit naar de samenwerking en hoop dat wij in de toekomst vele mooie successen met hem mogen behalen”

Over Antoon
Antoon brak in 2020 door met zijn single “Hyperventilatie” en volgde dit succes op met hits als “Leuk,” “Vluchtstrook”, en “Hallo”. In 2022 was hij de meest gestreamde Nederlandse artiest op Spotify en speelde hij twee uitverkochte shows in de Ziggo Dome in Amsterdam. In april 2023 bracht Antoon de persoonlijke documentaire en het gelijknamige compilatiealbum Engel uit, gevolgd door de EP Sliden met Ronnie Flex in juni van dat jaar. Datzelfde jaar won Antoon de Q-Music Top 40 Award voor Beste Artiest en een Edison in de categorie Pop. Antoons eerste release van 2024, “Blindelings”, benadrukt zijn veelzijdigheid als artiest. De single leverde hem een gouden award op. Momenteel schittert Antoon, zowel als artiest als producer, in de Nederlandse Top 50 met “Ik Haat Hem Voor Jou – S10, Froukje” en “ Chin Chin – Ronnie Flex, Antoon, Lil Kleine, Kraantje Pappie, ADF Samski”.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments