Wednesday, October 16, 2024
HomeFashionBACARDÍ® x PATTA: DO WHAT MOVES YOU

BACARDÍ® x PATTA: DO WHAT MOVES YOU

BACARDͮRum en streetwearlabel PATTA slaan de handen ineen voor een nieuwe samenwerking die draait om vrienden, familie, muziek en authenticiteit. Het is een ode aan samenzijn, cultuur vieren en de nieuwe generatie inspireren om te doen wat hen beweegt.
‘Do What Moves You’ is een way of life waarbij de invloeden en gedeelde Caribische vibes duidelijk voelbaar zijn.​​Bacardi, een familiebedrijf met meer dan 160 jaar geschiedenis en beroemd om zijn legendarische feesten. Deze familiegeest en het vieren van momenten in het leven, vormen de kern van het merk wat samenkomt in de meest gevierde rum van de wereld. PATTA deelt dezelfde waarden. Sinds de oprichting is PATTA uitgegroeid tot een creatieve familie die de grenzen van streetwear en muziek overstijgt. Hun community omvat een diverse groep creatieven, artiesten en cultuurdragers, allemaal verenigd door een gedeelde passie voor muziek, authenticiteit en zelfexpressie.

BACARDÍ en PATTA brengen mensen letterlijk en figuurlijk in beweging, met als hoogtepunt een reeks exclusieve pop-up events die vanaf november verder onthuld zullen worden. Met iconische BACARDÍ®Rum cocktails op de kaart en muziek verzorgd door PATTA Soundsystem op een hoogwaardig geluidssysteem, is elk evenement een uitnodiging aan de community om samen te komen. Naast de aankomende evenementen lanceren de merken limited edition BACARDÍ x PATTA merchandise. Aanwezigen kunnen de items bemachtigen tijdens de pop-up events.

“We zijn super enthousiast om samen te werken met PATTA, een iconisch merk dat niet alleen onze waarden deelt, maar ook community en individualiteit omarmt. Deze samenwerking is een ode aan de energie en magie die ontstaat wanneer mensen samenkomen. Ons doel is niet alleen een cocktail van wereldklasse of een onvergetelijk feest– we willen momenten creëren die nog lang blijven hangen nadat de avond voorbij is.” vertelt Robin de Bruijn, Brand Director Bacardi West-Europa.

Tijdens het grootschalige 20-jarige jubileumfeest van PATTA in de Melkweg in Amsterdam, werd de samenwerking alvast gevierd. Tijdens het openingsfeest kwam de gedeelde energie van BACARDÍ en PATTA tot leven, met optredens van onder andere DJ’s Passion DEEZ, FS Green en Bao G, verschillende internationale artiesten, de Surinaamse band Ondro Feni én bekende namen uit de Nederlandse hiphopscene zoals Henkie T, Cho en Adje. Er werd uitvoerig geproost op deze imposante mijlpaal van PATTA met een gepersonaliseerde BACARDÍ X PATTA cocktail die speciaal voor deze avond werd geïntroduceerd.

 

 

Over PATTA

Patta is een internationaal erkend streetwear-merk, opgericht in 2004 door Edson Sabajo en Guillaume ‘Gee’ Schmidt in Amsterdam. Wat begon als een passie voor het verzamelen van sneakers en platen, is uitgegroeid tot een cult-favoriet merk binnen de streetwear- en hiphopcultuur. Patta staat bekend om zijn sterke band met muziek, mode en community, waarbij creativiteit en culturele uitwisseling centraal staan.

Naast kleding & sneakers omvat Patta ook initiatieven zoals Patta Soundsystem, het Patta Running Team, Patta Foundation, die zich richt op het ondersteunen van jeugd en culturele educatie en meest recent het Patta Cycling team. Het merk, geworteld in de Surinaamse achtergrond van de oprichters, heeft als missie om gemeenschappen te inspireren en te verbinden, met een sterke focus op samenwerking en inclusiviteit.

Over BACARDÍ® Rum

In 1862, in de stad Santiago de Cuba, zorgde oprichter Don Facundo Bacardí Massó voor een revolutie in de gedistilleerde drankenindustrie toen hij een rum met een lichte body en een bijzonder zachte smaak creëerde – BACARDÍ. De unieke smaak van BACARDÍ® Rum inspireerde cocktail pioniers tot het bedenken van een aantal van ‘s werelds beroemdste recepten, waaronder de BACARDÍ Mojito, de BACARDÍ Daiquiri, de BACARDÍ Cuba Libre, de BACARDÍ® Piña Colada en de BACARDÍ Presidente. BACARDÍ® Rum is ‘s werelds meest bekroonde gedistilleerde drank, met meer dan 1000 onderscheidingen voor kwaliteit, smaak en innovatie. Vandaag de dag is het Caribische eiland Puerto Rico de thuisbasis van BACARDÍ® Rum, waar het wordt gemaakt om ervoor te zorgen dat de smaak vandaag de dag hetzelfde blijft als toen het voor het eerst werd gemengd in 1862. www.BACARDÍ.com

Het merk BACARDÍ maakt deel uit van het portfolio van Bacardi Limited, met hoofdkantoor in Hamilton, Bermuda. Bacardi Limited verwijst naar de Bacardi groep van bedrijven, waaronder Bacardi International Limited.

 LEEF MET PASSIE. DRINK VERANTWOORD. #NIX18

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments