Tuesday, October 22, 2024
HomeMusicSHENELVA’S Debuutsingle "Ongevraagde vragen" brengt haar innerlijke wereld naar buiten. Lees hier...

SHENELVA’S Debuutsingle “Ongevraagde vragen” brengt haar innerlijke wereld naar buiten. Lees hier meer

Popartiest Shenelva heeft afgelopen vrijdag (18 oktober) haar debuutsingle ‘Ongevraagde Vragen’, een Nederlandstalig nummer dat haar s.olocarrière krachtig inluidt. Na in 2022 als featuring artiest te hebben meegewerkt aan het liedje ‘Het Is Zo Voorbij’ op het album van de Nederlandstalige rapper Jack, zet Shenelva nu haar eigen stappen. In samenwerking met distributeur Amber Music is ‘Ongevraagde Vragen’ nu op alle streamingplatforms te horen. Luister het hier:Spotify

Met de vraag “Waar doe ik het allemaal voor?” raakt de single aan de worsteling van het zoeken naar verbinding, hoop en liefde. In ‘Ongevraagde Vragen’ biedt Shenelva een kijkje in haar innerlijke wereld, waarin de frustratie van het eindeloos zoeken naar antwoorden centraal staat.

Het popnummer is ontstaan uit een eenzame periode in Shenelva’s leven, met als enige gezelschap de vragen en gedachten die zij niet durfde te delen, maar wel voortdurend door haar hoofd spookten. Door haar gevoelens op papier te zetten, wist ze ze een plek te geven en deze nu wél met de wereld te delen.

Shenelva schreef zowel de tekst als melodie van het nummer en haalde haar zusje Alicia en
songwriter / producer Kéwork (releases met o.a. Armin van Buuren en Sarah Rebecca) erbij voor het vertalen van deze emoties naar muziek. David van Dijk (releases met o.a. Froukje, S10 en Bente) heeft de productie verder tot leven gebracht door het nummer te mixen en masteren. Samen hebben zij een track gemaakt die (h)erkenning en troost kan bieden voor de rusteloze zoekers, zoals Shenelva.

Je kan haar volgen op social media.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments