HomeMoneyHoeveel verdient TikTokker Khaby Lame?

Hoeveel verdient TikTokker Khaby Lame?

TikTokkers. They are trending! Onze laatste post ging al over de populaire Tiktokker Addison Rae. Zij is miljonair geworden dankzij het video platform en heeft nu vele samenwerkingen met merken en is zelfs te zien op Netflix.

Khaby Lame is een in Senegal geboren en in Italië woonachtige TikTokker. Hi maakt humoristische “life hack”-video’s. Hij werd populair met zijn videoreacties in de vorm van TikTok’s “duet”- en “stitch” functies op video’s met overdreven gecompliceerde “life hacks”, waarin hij dezelfde taak eenvoudiger uitvoert zonder iets te zeggen.

Hij verloor zijn baan door de pandemie en ging verder op TikTok. “Het zijn mijn gezichtsuitdrukkingen die mensen grappig vinden”, geeft Khaby aan tijdens een interview met New York Times. Ook geeft Khaby aan dat zijn gezicht uitdrukkingen wereldwijd te begrijpen zijn. HIj verdient geld met advertenties en gesponsorde posts. TikTok sterren kunnen geld verdienen net zoals Instagrammers, Youtubers en bloggers door middel van gesponsorde posts. Samenwerkingen met bedrijven en merken. Hij heeft ook een shop en verkoopt van alles.

Volgens bronnen verdient hij 200.000 dollar per maand en is zijn vermogen 1 tot 2 miljoen dankzij TikTok. Like what?

Geniaal idee voor leuke filmpjes? Begin vandaag nog! Lees hier meer over de TikTok trend.

Bron: man-man, Beeld: Unsplash

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments