Money talks, bullshit walks. Wat verdient rapper Boef? Wat is het vermogen van Boef in 2021?

Boef die naam ken je inmiddels vast wel. Boef is een bekende Nederlandse rapper en ondernemer. Zijn echte naam is Sofiana Boussaadia.

Hij is momenteel één van de populairste Nederlandse rappers. Hij werd in 2015 bekend, door een sessie met Zonamo Entertainment.Zijn YouTube kanaal werd hierdoor in korte tijd razend populair en in korte tijd was Boef dus ineens het gesprek van de dag. Boef heeft inmiddels grote hits zoals “Habiba”, “Lauw”, “Slapend Rijk” en “Patersgedrag”.

Er is niks concreets bekend over wat Boef nou precies verdient, maar hij laat af en toe in de media wel wat los.

Zo zegt hij in een gesprek met Quote zo’n 80.000 euro per maand te verdienen. Dit zou dus neerkomen op zo’n 960.000 euro per jaar. Of dit allemaal winst is weten we natuurlijk niet zeker. Er gaat waarschijnlijk nog een hoop geld naar zijn management bureau, wat inmiddels weer SPEC is. De rapper is weer terug bij SPEC.

Hoe verdient Boef zijn geld?

Rapper Boef krijgt inkomsten via verschillende kanalen. Hij krijgt uiteraard betaald voor zijn music streams. Hij krijgt betaald vanuit zijn YouTube kanaal en natuurlijk door zijn muziekoptredens. Met muziekoptredens zal hij het meeste verdienen. Inmiddels zit hij ook in het vastgoed en is hij ondernemer. Hij heeft The Millionaires Club opgericht samen met game koning en ondernemer Vasco Rouw.

Vermogen Boef in 2021? Boef is inmiddels een miljonair, dat heeft hij zelf aangegeven op social media. Gezien zijn inkomsten en investeringen zal dat ook wel kloppen.

Wil jij nou ook veel geld online verdienen? Een passief inkomen opbouwen? Bekijk deze cursus dan eens. Je kan het, succes!

Je eigen online blog/brand/business beginnen? Bekijk dan ook onze shop!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here