HomeMoneyVermogen Snelle in 2024. Benieuwd? Lees het hier.

Vermogen Snelle in 2024. Benieuwd? Lees het hier.

Vermogen Snelle? Wat verdient deze rapper/zanger nou eigenlijk? Ben je benieuwd?

Hij is zeer popular anno 2024 en scoort hit naar hit.

Snelle aka Lars Bors is een Nederlandse succesvolle rapper uit Gorssel. Hij werd geboren met een schisis, waarvoor hij vroeger gepest werd. Zijn grote hit “Reünie” is (gedeeltelijk) autobiografisch en gaat over dit pestgedrag.

We feel him!

In 2019 scoorde hij hits zoals “Scars” en hij ontving een platina voor zijn track “Plankgas” samen met rapper Frenna. Wil je meer weten over rapper Frenna? Lees dit artikel dan eens.

In 2020 ging Snelle door met hits scoren. Zijn eerste uitgebrachte single “Smoorverliefd” was een samenwerking met verzekeringsmaatschappij Interpolis. Het nummer waarschuwt jongeren voor de gevaren van telefoongebruik op de fiets. “Smoorverliefd” behaalde al snel de eerste plaats in de Nederlandse Top 40.

Wat verdient Snelle nou eigenlijk in 2024?

Snelle is natuurlijk nog best wel nieuw in de muziekbusiness en zal nog geen miljonair zijn. Wel verdient hij een bovengemiddeld salaris waar hij heel dankbaar voor is. Hij verdient geld met Youtube, met streamingsdiensten en uiteraard met optredens (al is dat nu even lastig). Ben je benieuwd wat je met Spotify verdient? Lees dit artikel dan eens.

Vermogen Snelle? Nog geen miljonair dus, maar hij heeft net een huis gekocht dus hij zal wel genoeg verdienen inmiddels.

Wil jij nou ook een miljonair worden? Nou dat klinkt wel erg ambitieus. Maar wil je dan in ieder geval een passief inkomen en werken voor jezelf? Wil jij beginnen met affiliate marketing? De toekomst trend en de manier om online geld te verdienen door middel van content en websites. Maar ook als social media influencer kan je er geld mee verdienen. Wij beloven je geen gouden bergen, maar een side hustle per maand. 1000 euro per maand na 2 jaar? Het is zeker haalbaar. Neem hier dan eens een kijkje. Ga ervoor en remember: good things take time!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments