HomeMusicBully en Romano Santino komen met single 10 RACKS' in stijl.

Bully en Romano Santino komen met single 10 RACKS’ in stijl.

Bully heeft deze week zijn nieuwe single ‘10 Racks‘ met Romano Santino uitgebracht. De track is groot aangekondigd op de gevel van AFAS Live, waar de jaarlijkse FunX Awards die avond plaatsvond. Terwijl bezoekers van het event voor de venue verzamelden pompte ‘10 Racks‘ door de speakers van een enorme ghettoblaster en werden er exclusieve ‘10 Racks‘ T-shirts uitgedeeld. De track is inmiddels toegevoegd aan de New Music Friday NL Playlist op Spotify en pakt de cover van DE JEUGD.

.
10 Racks‘ is een track over de wealthy live van artiesten en de manier waarop je dat leven kunt bereiken. Samen met Romano Santino behandelt Bully onderwerpen als rijkdom, criminaliteit en fashion op de track. Een goede track dus.

Strap 2 gets in jeans ik ben van de streets dus ik zoek money
Rappen of verlies rennen op die yeezys voor die Johnny’s
Kom naar binnen skeeze alles in the bag geef me die donnies
Leven like a movie youngins met die toolies het is niet funny.

Wie is bully eigenlijk?
De 17 jarige Bully, wiens echte naam Stanley Fletcher is, is geboren in Amsterdam en groeide op in Almere. De ambitieuze artiest maakt sinds 2019 muziek en wat begon als hobby veranderde zijn leven. 

Hij werd ontdekt met zijn single ‘Hooptie Whip’ en kreeg daarna de kans om deel te nemen aan het project OAK vids. Uit het project kwam de single ‘Mic‘ voort, waarmee Bully zijn officiële debuut in de Nederlandse muziekindustrie maakte en de deur heeft geopend om meer eigen muziek uit te brengen.  Daarna ging het hard voor de jonge rapper en in de zomer van 2021 scoorde hij met ‘50 Bro’s‘ zijn eerste grote hit.
De single piekte op #28 in de Nederlandse Spotify Charts en telt inmiddels ruim 13 miljoen streams.   

Bully’s creativiteit reikt verder dan alleen het maken van tracks, hij schrijft ook zelf de scripts voor zijn videoclips en heeft een passie voor mode en styling. De gedreven artiest leeft onder het motto “what I want, is what I get” en werkt hard om zijn dromen en fantasieën realiteit te maken. Met zijn nieuwe track 10 Racks is Bully klaar om in 2022 de volgende stap in zijn carrière te zetten.

Wij houden Bully in de gaten.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments