HomeFashion3 fashion trends voor deze zomer die je moet checken

3 fashion trends voor deze zomer die je moet checken

Na die corona joggingbroek en simpele thuis kleding, is het weer tijd voor trendy kleding en zomer fashion trends. De zomer komt eraan en het is weer tijd om te shoppen. We mogen weer lekker op het terras zitten en dus jouw stijl showen. Maar wat heb je nou nodig voor deze zomer? Wij hebben hier 3 trends voor jou op een rijtje gezet. Je kan natuurlijk voor dure merken gaan, maar het hoeft niet. Tegenwoordig kan je voor een leuk prijsje er ook trendy uitzien. Opzoek naar leuke, trendy, maar goedkope webshops? Check this out.

1.Felle kleuren

Fluor roze, neon groen of gewoon fel oranje: hoe feller, hoe beter. Je kan deze kleuren ook met elkaar combineren. Wees niet bang om de verschillende kleuren met elkaar te combineren, want ook dat mag deze zomer. Durf er voor te gaan en heb wat lef! basic is so boring.

2.Monochrome look

Monochrome looks – oftewel: volledige outfits in één en dezelfde kleur. Saai? Nee hoor, combineer verschillende texturen en laagjes voor een optimaal resultaat. Bovendien zie je er dankzij een monochrome look wat groter uit. Wat inspiratie nodig? Check this out.

3.Polka dots

Voor alle stippel-liefhebbers: be happy! Ook deze trend zie je deze zomer weer terug. De stip komt terug op alle mogelijke kledingstukken. Jurken, rokken, schoenen, tassen en zonnebrillen. Polka op polka is trouwens ook helemaal oké dus doe je ding en show die polka dots trend. Neem eens een kijkje op missguided.com en prettylittlething.com voor deze trend.

Niet blij met deze zomer fashion trends? Dan draag je gewoon lekker wat jij wil!

Wil jij je trendy outfits graag laten zien aan andere mensen? Begin dan een blog en show your style! Geen idee waar te beginnen? of heb jij niet veel geld om een blog te starten? No problem! Neem een kijkje hier en zorg voor een dope design. Dope, maar on a budget!

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments