HomeArt & Design4 grafische ontwerpers op Instagram die je moet zien

4 grafische ontwerpers op Instagram die je moet zien

Ben jij een grafische ontwerper? En wil jij graag gezien worden met jouw werk? Stuur dan een mail naar info@lifeofanartist.nl en get a shoutout met jouw werk. Wie weet wordt je wel ontdekt en krijg je veel opdrachten. Wij zijn opzoek gegaan naar grafische ontwerpers die je moet kennen en volgen op Instagram.

Hier 4 grafische ontwerpers die je gezien moet hebben:

1. Timothy Goodman

Timothy Goodman is zijn carrière begonnen als een designer voor Simon & Schuster waar hij boekenkaften ontwierp. Inmiddels heeft hij flink wat merken op zijn naam staan. Hij heeft klussen gedaan voor Airbnb, Google, Ford, J. Crew, Samsung en de New York Times.

2. Luke Choice

Luke Choice staat ook wel bekend als Velvet Spectrum. Dit is een ontwerper uit New York en werkt graag met 3d visuals. Zijn uitgebreide kleurgebruik en speelse taferelen hebben er voor gezorgd dat hij samenwerkingen heeft gedaan met big players als: Nike; Ray-Ban, Adidas en HBO.

3.Steven Harrington

Steven Harrington staat bekend als een leidend figuur in de Californische psychedelische-pop esthetica. De in Los Angeles residerende ontwerper laat zich inspireren door het gevariëerde landschap van Californië en door het palet van culturen in de staat. Zijn werk lijkt bijna een beetje op striptekeningen maar dat maakt het zeker niet minder cool.

4.Rob Draper

Rob Draper brengt typografie naar een next level. Hij is van alle markten thuis en heeft dan ook flink wat samenwerkingen op zijn naam staan. Zo heeft hij bijvoorbeeld samengewerkt met: Gap, Nike en the Golden Globes. Door zijn veelzijdigheid is het altijd weer een verrassing wat je op zijn instagram gaat zien.

Wat vind je van deze grafische ontwerpers? Ben jij ook een grafische ontwerper of ontwerpster? En wil jij graag een zakcentje bijverdienen? Neem dan eens een kijkje op upwork.com, the place to be for creatives.

mandy
mandy
Founder & Owner Life of an Artist & Carriere Tijd + Founder & Owner, writer iammandyb.com (English). add me on facebook or LinkedIn and lets do business. Loving to build business and become part of a team: Mandy Buddenberg
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments