Thursday, September 19, 2024
HomeMusicGiniio brengt met zijn nieuwe track die old skool ‘Sexy’ vibes terug

Giniio brengt met zijn nieuwe track die old skool ‘Sexy’ vibes terug

Na zijn eerste officiële solo single ‘Listen’ komt Giniio op 12 juli terug met een nieuwe banger van een plaat! Samen met producer Avenue sprong Giniio de studio in en het resultaat is ‘Sexy’, een heerlijke R&B plaat die je weer even in de sferen van de jaren ‘90 brengt en dat was ook precies het doel van de veelzijdige artiest.

Giniio is bij het grote publiek vooral bekend van ValsBezig en diverse samenwerkingen met grote namen zoals Jonna Fraser, Adje en Reverse, maar sinds vorig jaar focust hij zich vooral op zijn solocarrière. Hij wil de Nederlandse R&B op de kaart zetten en met ‘Sexy’, waarin hij zijn voorliefde voor mooie dames en de liefde bezingt, heeft Giniio die sound te pakken die bij zijn fans zeker in de smaak zal vallen!

“Ik wilde een oldschool banger maken, want ik mis deze vibe in de scene.  De meeste R&B nummers van vroeger gingen voornamelijk over mooie vrouwen en liefde, twee dingen waar ik ook van houd.”– Giniio

Over Giniio
Giniio AKA Goldenboy is een muzikaal talent uit Amsterdam Zuid-Oost van Surinaamse afkomst. Met een moeder die op jonge leeftijd in het voorprogramma van de Fugees stond, is muziek er met de paplepel ingegoten. Giniio is opgegroeid met muziek van Mary J Blidge en Marvin Gaye maar vond in Michael Jackson zijn inspiratiebron. Op 10-jarige leeftijd nam de artiest zijn eerste videoclip op maar daarvoor was hij al druk bezig met het schrijven van raps.

Naast zijn talent voor muziek, was Giniio ook veel bezig met dans waardoor hij in contact kwam met de jongens van ValsBezig. Samen maakten zij de overstap naar muziek en het begin van succes was geboren.

Na het behalen van een talrijk aan gouden en platinum platen met ValsBezig, is het voor Giniio nu tijd om zijn vleugels uit te slaan en ook als soloartiest aan de weg te timmeren. Samen met een sterk team bestaande uit onder andere ROQ ’N Rolla Music en Custommade Agency is Giniio klaar om de muziekwereld te domineren.

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments