HomeMusicA.K.B. - S.O.S 22. Who that?

A.K.B. – S.O.S 22. Who that?

Summer is over, but we still bring you some heat!

Summer Of Summers 22 (S.O.S 22) is het nieuwste project van AkB, een gekend figuur in de Antwerpse cultuurindustrie en nu ook in Nederland dankzij ons platform.

Naast drie projecten met 17 singles, organiseerde hij dit jaar ook eigen events in het Antwerpse & is hij vaste resident bij radioshow OndergrondsBovengronds. 

Thema van dit album: het magische moment, toen corona op de achtergrond verdween en we terug allemaal konden gaan genieten van vrijheid. Voor diegenen bekend met “Angel numbers”, S.O.S 22 is een 22 nummers tellend album, uitgebracht in 2022. Het zijn nummerreeksen, sequenties bedoeld om ons te leiden naar een evenwichtig en beter leven. 

Voor AkB (Angel king Boss) is muziek een leidende factor geweest, in zijn niet altijd even gemakkelijk leven. Vanaf de prille leeftijd van 4 jaar zat hij in instellingen, wat hem vaker wel dan niet een stempel als uitschot opleverde. Op zijn 17 jaar werd hij naar een jeugdgevangenis gestuurd, wat hem als jonge tiener zwaar tekende. Tijdens deze periode ontdekte hij zijn liefde voor muziek, op zijn 18de bracht hij zijn eerste plaat uit terwijl hij in diezelfde jeugdgevangenis zat. 

Ondanks het feit dat AkB uitdagingen nog steeds het hoofd biedt, is het duidelijk dat de jonge artiest vol ambitie, werkethiek en goedmoedigheid zit. Muziek is datgene wat hem op het rechte pad houdt, en dat vloeit voort in zijn projecten.

Beluister het hier.

Wat vinden jullie ervan?

mandy
mandy
me, myself and I.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments